skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Pet Shop Boys – On Social Media & What are we going to do about the rich?

Ακούστε δύο ακόμα ολοκαίνουρια τραγούδια των Pet Shop Boys!

Τίτλοι τραγουδιών: 1. “On Social Media”, 2. “What are we going to do about the rich?”

Καλλιτέχνης: Pet Shop Boys

Μουσική / Στίχοι:  N/A

Εταιρεία: x2Recordings

Από το EP: “Agenda”

Ημ/νία κυκλοφορίας EP: 8 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

To θρυλικό βρετανικό duo των Pet Shop Boys δουλεύει πάνω σε νέα μουσική! “Μόλις επέστρεψα από το Λος Άντζελες όπου συνεργαστήκαμε με τον Stuart Price για το νέο μας album. Ακούγεται καλό! (Τουλάχιστον έτσι νομίζω)”, έγραψε ο Neil Tennant σε πρόσφατη ανάρτησή του στις σελίδες κοινωνικής του δικτύωσης. Η πρώτη πρόγευση είναι το νέο τους single  με τίτλο “Give Stupidity A Chance”, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες ενώ τώρα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε άλλα δύο τραγούδια, τα “On Social Media” και “What are we going to do about the rich?”.

Και τα τρία τραγούδια αποτελούν μέρος του νέου τους EP, που θα τιτλοφορείται “Agenda” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Φλεβάρη.

Οι Pet Shop Boys αναμένεται να κυκλοφορήσουν επίσης ένα μοναδικό DVD/CD μέσα στην άνοιξη. Η κυκλοφορία αυτή θα έχει τίτλο «Inner Sanctum» και θα είναι διαθέσιμα από τις 15 Απριλίου. Πρόκειται για μια παρουσίαση της συναυλίας τους που γυρίστηκε στο Royal Opera House του Λονδίνου το περασμένο καλοκαίρι και θα περιλαμβάνει πολλές μεγάλες επιτυχίες του βρετανικού δίδυμου όπως: “Opportunities”, “Love Comes Quickly”, “West End Girls”, “It’s A Sin”, “Left To My Own Divices”, “Heart”, “Go West”, “Domino Dancing” και “Always On My Mind”. 

Pet Shop Boys - On Social Media

Pet Shop Boys - What are we going to do about the rich?

Back To Top