skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | PJ Harvey – Descending & The Moth (feat. Lily James)

Η PJ Harvey παρουσιάζει δύο ολοκαίνουρια τραγούδια της από το soundtrack της θεατρικής παράστασης “All About Eve”!

Τίτλος τραγουδιού: “Descending ”, “The Moth (feat. Lily James)”

Καλλιτέχνης: PJ Harvey 

Μουσική / Στίχοι: PJ Harvey 

Εταιρεία: Lakeshore / Invada

Από το O.S.T.: «All About Eve»

Ημ/νία κυκλοφορίας O.S.T.: 12 Απριλίου 2019

Art-Cover:

H PJ Harvey έγραψε τo original score για την θεατρική παραγωγή του Ivo van Hove με τίτλο “All About Eve”, η οποία είναι επί του παρόντος στη σκηνή του Noel Coward στο West End του Λονδίνου με πρωταγωνίστριες τις Gillian Anderson και Lily James. Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε δύο νέα τραγούδια από τη δουλειά αυτή, τα “Descending” και “The Moth”, τα οποία θα εμφανιστούν στο tracklist του soundtrack, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου.

Το πρώτο τραγούδι, “The Moth” είναι μια συναισθηματική μπαλάντα στην οποία συμμετέχει και η Lily James για τα φωνητικά, ενώ το δεύτερο, “Descending”, είναι μια ορχηστρική δημιουργία.

Το πρωτότυπο soundtrack του “All About Eve” θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου μέσω των Lakeshore / Invada. Είναι το πρώτο album από την Harvey μετά από το “The Hope Six Demolition Project” του 2016 , αν και στο μεσοδιάστημα έχει κυκλοφορήσει αρκετά stand-alone-singles. Για το soundtrack, η Harvey συνεργάστηκε με τους James Johnston και Kenrick Rowe και περιλαμβάνει ένα ακόμα τραγούδι με τίτλο “The Sandman”, αυτή τη φορά με φωνητικά από την Gillian Anderson. Η Harvey είπε σε μια δήλωση της, “πάντα αγαπούσα τις ιστορίες και έτσι το να συνθέσω μουσική για να υποστηρίξω και να ενισχύσω μια ιστορία που λέγεται είναι μια πρόκληση που μου αρέσει. Λατρεύω επίσης την ελευθερία που μπορεί να μου δώσει η instrumental μουσική χωρίς τους περιορισμούς της μορφής τραγουδιού”.

PJ Harvey - Descending

PJ Harvey feat. Lily James - The Moth

Back To Top