skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Ryan Adams – Doylestown Girl & Manchester

O Ryan Adams επιστρέφει με δύο ολοκαίνουρια τραγούδια!

Τίτλος τραγουδιού“Doylestown Girl” & “Manchester”

Καλλιτέχνης: Ryan Adams

Μουσική / Στίχοι: Ryan Adams

Εταιρεία: Ν/Α

Από το LP: “Big Colors”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 19 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Ryan Adams ανακοίνωσε ότι πρόκειται να επιστρέψει δισκογραφικά με τρία νέα albums μέσα στο 2019, το πρώτο από τα οποία θα έχει τίτλο “Big Colors” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου (το δεύτερο θα έχει τίτλο “Wednesdays”). Το πέμπτο τραγούδι στο tracklist του δίσκου “Doylestown Girl” κυκλοφόρησε πρόσφατα, ενώ ο “χουβαρντάς” συνθέτης του “Heartbreaker” αποκάλυψε ένα ακόμα νέο τραγούδι του, που τιτλοφορείται “Manchester”.

Ενώ το “Doylestown Girl” πήρε τον τίτλο του από μια πόλη της Πενσυλβανία και κυκλοφόρησε -εν μέρει- από τον ραδιοφωνικό σταθμό WXPN της Φιλαδέλφειας, το “Manchester” έκανε πρεμιέρα μέσα από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Manchester, όπως αναφέρει το JamBands. Το ίδιο το τραγούδι συνεχίζει στις μουσικές επιρροές του Bruce Springsteen που υιοθέτησε πρόσφατα ο Adams, με τις στιλπνές γραμμές ακουστικής κιθάρας και το σιγοτραγούδισμα να δίνουν την αίσθηση πως πρόκειται για κάτι περισσότερο από ένα απλό αφιέρωμα στον τραγουδοποιό του “Born To Run”.

“Το Mancester, η πόλη και η μουσική αυτού του μυστικιστικού τόπου σκιαγράφησαν όλη μου τη ζωή“, είπε ο Adams σε μια πρόσφατη δήλωση του για το τραγούδι. “Είναι στην καρδιά όλων των αγαπημένων μου πραγμάτων σχετικά με τη μουσική από τους Smiths, τους Joy Division, τους Oasis, τους New Order, τους Simply Red και τους Stone Roses. Ήθελα να σιγουρευτώ ότι αυτό το τραγούδι, το «Mancester» έπαιξε πρώτο, αποκλειστικά και μόνο σε αυτή την πόλη που μου αρέσει τόσο πολύ. Ελπίζω να το απολαύσετε και δεν δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω σύντομα”. 

Ryan Adams - Doylestown Girl

Ryan Adams - Manchester

Back To Top