skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | The Kooks – All The Time & No Pressure

Οι The Kooks μοιράζονται μαζί μας δύο ολοκαίνουρια singles!

Τίτλος τραγουδιού“All The Time” & “No Pressure”

Καλλιτέχνης: The Kooks

Μουσική / Στίχοι: Luke Pritchard, Chris Seefried, Brandon Friesen

Εταιρεία: Lonely Cat/Awal Recordings

Από το LP: “Let’s Go Sunshine”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 31 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Οι Βρετανοί The Kooks επιστρέφουν στα μουσικά δρώμενα και μας παρουσιάζουν δύο ολοκαίνουρια τραγούδια, το «No Pressure» και το «All The Time». Μαζί με τα δύο αυτά τραγούδια ανακοίνωσαν επίσης περισσότερες λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο 5ο studio album τους, που θα φέρει τον τίτλο “Let’s Go Sunshine”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου μέσω των Lonely Cat/Awal Recordings.

O Luke Pritchard δήλωσε σχετικά με το δίσκο αυτό: “Αυτό το album είναι για εμάς μια νέα αρχή, παλέψαμε από το 2015 όπου ξεκινήσαμε να τον γράφουμε και ενώ στην πορεία συνέβησαν διάφορα αποφασίσαμε να πετάξουμε ότι δημιουργήσαμε τότε και να ξαναγράψουμε από την αρχή νέο υλικό με ηχητικές αναφορές στην βρετανική καταγωγή μας και στιχουργικές επιρροές από τα βιώματα μας και τον έρωτα… Κάπως έτσι φτάσαμε στον πιο ολοκληρωμένο και όμορφο δίσκο που έχουμε γράψει ως τώρα, κατά την γνώμη μου”.

“Αρχικά βρισκόμουν σ’ένα σκοτεινό μέρος, ήμουν αρκετά πληγωμένος από κάποια σχέση μου όμως στη συνέχεια ερωτεύτηκα, κάπου στη μέση του album… οι στίχοι αντανακλούν αυτό”, πρόσθεσε ο Pritchard. “Από το “Fractured And Dazed” μέχρι το “No Pressure”, πρέπει να είναι το πιο συναρπαστικό album μας και θα πρέπει να σας προκαλεί επιθυμία για χορό”.

Ακούστε και τα δύο τραγούδια στους συνδέσμους που ακολουθούν.

The Kooks - All The Time

The Kooks - No Pressure

Back To Top