skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | The Lumineers – Life In The City & Donna

Δύο νέα τραγούδια κυκλοφόρησαν οι The Lumineers από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, “III”!

Τίτλος τραγουδιού: “Life In The City” & “Donna

Καλλιτέχνης: The Lumineers

Μουσική / Στίχοι: Jeremiah Fraites, Wesley Schultz

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: “III”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 13 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Στις 13 Σεπτεμβρίου της χρονιάς που διανύουμε αναμένεται να κυκλοφορήσουν οι The Lumineers το ολοκαίνουριο album τους, με τίτλο “III”. Πολύ σωστά αντιλαμβάνεσαι, πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά δισκογραφική τους δουλειά, η οποία φέρει την υπογραφή της Simone Felice στην παραγωγή. Δέκα ολοκαίνουριες δημιουργίες παρουσιάζουν οι The Lumineers στο κοινό, οι οποίες έρχονται ως follow-up του προηγούμενου album τους, “Cleopatra”.

Το indie folk συγκρότημα είναι ξανά κοντά μας παρουσιάζοντάς μας δύο ολοκαίνουρια τραγούδια τους. Το ένα είναι το “Life In The City”, που αποτελεί μία μοναδική μπαλάντα βασισμένη στον ήχο του πιάνου , ενώ το άλλο είναι το “Donna”. Συνεχίζοντας σε πιο υποτονικό ρυθμό, οι The Lumineers παρουσιάζουν μέσα από τους στίχους ένα κοριτσάκι, ονόματι, Donna, το οποίο φαίνεται να έχει ζητήματα καρδιάς που το απασχολούν. Για όλα φταίει το οικογενειακό του περιβάλλον που δεν έχει μάθει να ‘δίνει’.

Σε άλλα νέα, αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός ότι πρόσφατα οι The Lumineers μας πρόσφεραν δύο μοναδικά τραγούδια παρμένα από το soundtrack του τελευταίου κύκλου του “Game Of Thrones”. Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο “Nightshade”, αλλά και το “Kingdom of One” για χάρη του οποίου συνεργάστηκαν με την Maren Morris.

The Lumineers – Life In The City

The Lumineers – Donna

Back To Top