skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Will Young – My Love & All the Songs

Δύο νέα τραγούδια ήρθαν από τον Will Young!

Τίτλος τραγουδιού: “My Love” & “All the Songs”

Καλλιτέχνης: Will Young

Μουσική / Στίχοι: Will Young, Jim Eliot, Mima Stilwell

Εταιρεία: Cooking Vinyl

Από το LP: “Lexicon”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 21 Ιουνίου 2019

Art-Cover:

Είσαστε έτοιμοι για δύο νέες, καλοκαιρινές συνθέσεις; Ο Will Young φροντίζει για την καλοκαιρινή μας playlist μέσα από την επερχόμενη, ολοκληρωμένη του δισκογραφική δουλειά. Πρόκειται για τα τραγούδια “My Love” και “All the Songs”. Και τα δύο τραγούδια βαδίζουν σε pop μονοπάτια, ενώ έντονο είναι και το tropical στοιχείο. Ο Will Young βρίσκεται πίσω από τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού, ενώ στο πλευρό του συναντάμε τους Jim Eliot και Mima Stilwell.

Τα δύο αυτά τραγούδια αποτελούν τους προπομπούς της νέας δουλειάς του Young, με τίτλο “Lexicon”. Ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου έχει οριστεί η 21η Ιουνίου, ενώ διανομή του θα πραγματοποιηθεί μέσω της Cooking Vinyl. Η παραγωγή και των δώδεκα τραγουδιών που περιλαμβάνονται στο album αφορά αποκλειστική δουλειά του Richard X, ενώ το συνολικό εγχείρημα έρχεται τέσσερα χρόνια μετά το τελευταίο του album, “85% Proof” που κατάφερε να φτάσει στη θέση Νο.1 των βρετανικών album charts.

Ο Will Young είναι Βρετανός ερμηνευτής και τραγουδοποιός με ενεργό δράση στο μουσικό γίγνεσθαι από το 2001. Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει έξι studio albums και δύο EPs, ενώ η αναγνωρισιμότητά του από το βρετανικό -κι όχι μόνο- κοινό είναι μεγάλη.

Will Young – My Love & All the Songs

Back To Top