skip to Main Content

Νέα Τραγούδι & Video Clip | Florence + The Machine – Sky Full Of Song

Ακούστε το νέο τραγούδι των Florence & The Machine, “Sky Full Of Song”, που κυκλοφόρησε με αφορμή την Record Store Day, συνοδευμένο από το video clip του!

Τίτλος τραγουδιού“Sky Full Of Song”

Καλλιτέχνης: Florence + The Machine

Μουσική / Στίχοι: Thomas Bartlett, Emile Haynie, Florence Welch

Σκηνοθεσία: AG Rojas

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 12 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Με βάση του την ονειρική μελωδία, το “Sky Full Of Song” κυκλοφόρησε στις 12 Απριλίου από μηχανής θεός, με αφορμή την Record Store Day, δηλαδή τον εορτασμό της indie μουσικής σκηνής. Η μουσική αυτή «γιορτή» έχει οριστεί για την 21η Απριλίου και φυσικά οι Florence + The Machine δεν θα μπορούσαν να μη βάλουν το δικό τους λιθαράκι. Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε ως το πρώτο τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο τους και follow-up του “How Big, How Blue, How Beautiful”, που κυκλοφόρησαν το 2015. Αυτός θα έχει τίτλο “High As Hope”, ωστόσο η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Μαζί με το τραγούδι, οι Florence + The Machine κυκλοφόρησαν ένα από τα πιο ρομαντικά video clip τους, με την Florence Welch να παραμένει ξαπλωμένη στο έδαφος την περισσότερη ώρα που διαρκεί το video clip, ενώ την υπόλοιπη την παρατηρούμε γονατισμένη, σαν να προσεύχεται. Η σκηνοθετική επιμέλεια του clip ανήκει στον AG Rojas.

Η ίδια η Welch δήλωσε σχετικά με την εν λόγω κυκλοφορία: “Πρόκειται για ένα τραγούδι που έπεσε κατευθείαν από τον ουρανό κι εντελώς έτοιμο. Καμιά φορά όταν ερμηνεύεις, χάνεις τον κόσμο και δύσκολα επανέρχεσαι στην πραγματικότητα. Υπάρχει αυτό το συναίσθημα που έχεις δώσει όλη σου την ψυχή, βιάζοντας ασταμάτητα τα μέσα και τα έξω, κι επιθυμείς κάποιον να σε κρατήσει και να σε επαναφέρει στον εαυτό σου. Είναι ένα απίστευτο, ουράνιο, αλλά κατά κάποιο τρόπο μοναχικό συναίσθημα”.

Florence + The Machine - Sky Full Of Song

Back To Top