skip to Main Content

Νέες Διασκευές | Seal – Luck Be a Lady & It Was a Very Good Year

Ο Seal επανέρχεται με νέο δίσκο από διασκευές!

Τίτλος τραγουδιού: 1.“Luck Be a Lady” & 2.”It Was a Very Good Year”

Καλλιτέχνης: Seal

Μουσική/Στίχοι : 1. Frank Loesser & 2. Ervin Drake

Πρώτη εκτέλεση: 1. Robert Alda (1950) & 2. Bob Shane & The Kingston Trio (1961)

Από το album: “Standards”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 10 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Το “Standards” είναι το δέκατο studio album που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο Βρετανός superastar της soul και της R&B, Seal. Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου από τις Decca Records και Virgin EMI Records, και η αναγγελία του έγινε με την ταυτόχρονη παρουσίαση των δύο πρώτων του singles. Το album αυτό θα αποτελείται από διασκευές παλιότερων μεγάλων jazz -κυρίως- επιτυχιών από περασμένες δεκαετίες και με την κυκλοφορία του, o Seal, θα ολοκληρώσει τη σύναψή του συμβολαίου του με την Warner Bros. Records. Σε μια συνέντευξή του στο Billboard τον περασμένο Αύγουστο, ο Seal δήλωσε ότι δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει κάποιο άλλο album στο μέλλον.

O δίσκος θα κυκλοφορήσει σε standard edition αποτελούμενος από έντεκα συνολικά διασκευές και σε deluxe edition με την προσθήκη τριών χριστουγεννιάτικων τραγουδιών -επίσης διασκευές- που θα ταιριάζουν και με το κλίμα της περιόδου που έχει προγραμματιστεί η κυκλοφορία του. Στο δίσκο θα συμπεριλαμβάνεται και ένα ντουέτο με τις πάντα “πρόσχαρες”, The Puppini Sisters στο “I’m Beginning to See the Light”.

To “Standards” θα ανοίγει με το τραγούδι “Luck Be a Lady” που είναι και το ένα από τα δύο πρώτα singles του δίσκου. Το τραγούδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από τον Robert Alda το 1950 και πρόκειται για τη γνωστή επιτυχία που έγραψε ο Frank Loesser, για το musical, “Guys and Dolls”. To δεύτερο single είναι αντιθέτως το τραγούδι που κλείνει την standard edition του δίσκου. Το νοσταλγικό “It Was a Very Good Year” κυκλοφόρησε το 1961 από τους Bob Shane with The Kingston Trio αλλά έγινε γνωστό το 1966 από την εκτέλεση του Frank Sinatra που απέσπασε μάλιστα και το βραβείο Grammy “καλύτερης αντρικής ερμηνείας” την ίδια χρονιά!

Seal - Luck Be a Lady

Robert Alda - Luck Be a Lady (1950)

Seal - It Was a Very Good Year

The Kingston Trio - It Was a Very Good Year (1961)

Back To Top