skip to Main Content

Νέες Συνεργασίες | Camila Cabello feat. Quavo – “OMG” & feat. Young Thug – “Havana”

Δύο ολοκαίνουρια τραγούδια που προϋπαντούν το ντεμπούτο δίσκο της κυκλοφόρησε η Camila Cabello.

Τίτλος τραγουδιού: “OMG

Καλλιτέχνης: Camila Cabello feat. Quavo

Μουσική / Στίχοι: Noonie Bao, Mikkel Eriksen, Tor Erik Hermansen, Quavo, Charli XCX, Bonnie Tyler, Sasha Sloan & Camila Cabello

Παραγωγή: StarGate

Από το album: “The Hurting. The Healing. The Loving.”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 22 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Τίτλος τραγουδιού: “Havana

Καλλιτέχνης: Camila Cabello feat. Young Thug

Μουσική / Στίχοι: Frank Dukes, Young Thug, Pharrell Williams, Watt, Brian Lee, Ali Tamposi, Starrah & Camila Cabello

Παραγωγή: Frank Dukes

Από το album: “The Hurting. The Healing. The Loving.”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 22 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η Camila Cabello, πρώην μέλος του διάσημου girl group Fifth Harmony, έχει ξεκινήσει πυρετωδώς την προώθηση του debut album της. “The Hurting. The Healing. The Loving.” είναι ο τίτλος του επερχόμενου δίσκου της, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου από την Sony Music Entertainment.

Η αφετηρία του νέου κεφαλαίου στη μουσική καριέρα της Cabello ήταν το πρώτο της solo single “Crying In The Club”, το οποίο υπογράφει η τραγουδίστρια – στιχουργός Sia Furler. Μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, την εμφάνισή του έκανε το επόμενο promo single I Have Questions, μία μπαλάντα που, σύμφωνα με την ίδια, είναι ένα αυτοβιογραφικό τραγούδι, γεμάτο πόνο και θλίψη.

Μετά από αρκετό καιρό και απόλυτης σιγής, η Camila Cabello έρχεται στο προσκήνιο την κατάλληλη στιγμή. H τραγουδίστρια από την Κούβα κάνει μία διπλή πρεμιέρα τραγουδιών στις 3 Αυγούστου μέσω των μέσων κοινωνικών δικτύων της. Τα επόμενα singles που προϋπαντούν τον πολυ-αναμενόμενο δίσκο της φέρουν τους τίτλους “OMG” και “Havana”.

Το “OMG” (ετυμ: Oh My God) είναι μία απολαυστική συνεργασία με τον Αμερικάνο rapper και μέλος των Migos, Quavo. Το συγκεκριμένο single έχει αρκετά urban στοιχεία με κάποιο εξωτικό αισθησιασμό, ενώ θυμίζει έντονα το “Pour It Up” της Rihanna. Σύμφωνα με την ίδια, σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στο Beats 1, ήθελε να δημιουργήσει ένα τραγούδι που θα θέλει να νιώθει μεγάλη αυτοπεποίθηση και πιο ισχυρή από το αντίθετο φύλο. Την παραγωγή υπογράφουν οι StarGate, ενώ τους στίχους οι: Noonie Bao, Mikkel Eriksen, Tor Erik Hermansen, Quavo, Charli XCX, Bonnie Tyler, Sasha Sloan & Camila Cabello.

Το “Havana” είναι εξίσου ένα μοναδικό ντουέτο με τον Young Thug, το οποίο έχει αρκετές latin επιρροές. Το “Havana” εξιστορεί τον έρωτα που τρέφει για τον λάθος άντρα, αλλά είναι κι ένας φόρος – τιμής στην πατρίδα της. Το εν λόγω τραγούδι, όπως και το “OMG”, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά από την Camila Cabello στο φεστιβάλ B96 Summer Bash, που διεξάχθηκε στις 24 Ιουνίου. Για το “Havana” η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τους Pharrell Williams, Young Thug, Pharrell Williams, Watt, Brian Lee, Ali Tamposi και Starrah.

Camila Cabello feat. Quavo - OMG

Camila Cabello feat. Young Thug - Havana

Back To Top