skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | U2 feat. Kendrick Lamar – Get Out Of Your Own Way

Οι U2 επιστρέφουν με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που μας δίνει μια ακόμα γεύση από τον επερχόμενο δίσκο τους!

Τίτλος τραγουδιού«Get Out Of Your Own Way»

Καλλιτέχνης: U2 feat. Kendrick Lamar

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: «Songs of Experience»

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 1 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο λόγος για το «Get Out Of Your Own Way» με τη συμμετοχή του τραγουδοποιού και rapper Kendrick Lamar. Ύστερα από τη κυκλοφορία του lead single «You’re The Best Thing About Me», οι U2 αποφάσισαν να μας δώσουν μια ακόμη γεύση από το νέο τους LP -14ο κατά σειρά- που θα έχει τίτλο «Songs Of Experience» και αναμένουμε να το ακούσουμε σύντομα, και πιο συγκεκριμένα την 1η Δεκέμβρη 2017.

Πρόκειται για ένα album που ακολουθεί το «Songs Of Innocence» του 2014, το οποίο περιλάμβανε τραγούδια, όπως τα «The Miracle (Of Joey Ramone)», «Every Breaking Wave» και «Song for Someone». Το album κατάφερε να πουλήσει 101.000 αντίτυπα στη Βόρεια Αμερική και παρέμεινε για 8 και 9 βδομάδες στα charts της Αμερικής και της Μεγάλης Βρετανίας αντίστοιχα.

Τώρα, λοιπόν, έφτασε η στιγμή για το νέο δισκογραφικό εγχείρημα του group, με ένα πλούσιο tracklist, που περιλαμβάνει 13 ολοκαίνουρια τραγούδια και 4 bonus tracks, που σίγουρα θα κάνουν τη διαφορά. Την παραγωγή του ανέλαβαν οι Jacknife Lee και Ryan Tedder μαζί με τους Steve Lillywhite, Andy Barlow και Jolyon Thomas. Λέγεται πως πρόκειται για μια συλλογή γραμμάτων από τον front-man του συγκροτήματος, Bono, σε ανθρώπους και μέρη που κρατά στην καρδιά του, δίνοντας έτσι μια προσωπική προσέγγιση στο νέο αυτό album.

Τέλος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, το συγκρότημα αποκάλυψε πως ‘η προσωπική και πολιτική αποκάλυψη’ που βίωσαν απέκτησε νόημα ύστερα από τη σοβαρή και ‘ακαθόριστη’ περιπέτεια υγείας του Bono και έρχεται να εκφραστεί μουσικά μέσα από το νέο τους album.

U2 feat. Kendrick Lamar – Get Out Of Your Own Way

Back To Top