skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Manchester Orchestra – The Alien

Ένα τραγούδι για την οικογένεια και τις συνέπειές της, με ένα καλογυρισμένο video clip.

Τίτλος τραγουδιού: “The Alien”

Καλλιτέχνης: Manchester Orchestra

Μουσική / Στίχοι: –

Σκηνοθεσία: Mike Dempsey

Από το album: “A Black Mile To The Surface”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 28 Ιουλίου 2017

Art-Cover:

Οι Αμερικανοί, indie rock Manchester Orchestra, κυκλοφόρησαν ένα ακόμα καινούριο τραγούδι με τίτλο “The Alien”. Την κυκλοφορία του τραγουδιού ακολούθησε η κυκλοφορία του video clip. To “The Alien” πρόκειται για το δεύτερο single από το επερχόμενο, καινούριο full – length album του συγκροτήματος, με τον τίτλο “A Black Mile To The Surface”, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου από την Loma Vista Recordings. Προηγήθηκε το single “The Gold” που κυκλοφόρησε στις αρχές του Ιουνίου.

Το video clip που σκηνοθετεί ο Mike Dempsey, πρόκειται για ένα έξυπνο, με κινηματογραφική πλοκή οπτικό αποτέλεσμα. Ξεκινά με μια δραματική σκηνή, ενώ ακούγονται οι στίχοι “The lights were low enough, you guessed”/ “You swapped your conscience with your fathers medication”. Λίγο μετά, το video αρχίζει να «εξελίσσεται» σε slow – motion rewind, το οποίο μας οδηγεί στην αρχή της ιστορίας και μας βοηθάει να εξηγήσουμε την σκηνή με την οποία ανοίγει το clip.

O τραγουδιστής του συγκροτήματος Andy Hull μιλώντας για το “The Alien” αναφέρει: «Είναι ένα αφήγημα για ένα μικρό χρονικό διάστημα από τη ζωή ενός άντρα, o οποίος αντιμετωπίζει μια μεγάλη απόφαση με μια τρομερή συνέπεια. Τελικά, αφορά την οικογένεια και τις συνέπειες, μικρές ή μεγάλες, που αυτή έχει στον οποιονδήποτε. Ξέραμε ότι ήταν σημαντικό για το video να έχει μια αφήγηση που θα προσέθετε ένα απόκοσμο στοιχείο, χωρίς να «κλέβει» από την αρχική ιστορία. Ο Mike Dempsey και οι Daniels δημιούργησαν μια όμορφη και έντονη αναπαράσταση της ζωής και των απρόβλεπτων στιγμών που εμφανίζονται για όλους μας.»

Manchester Orchestra έχουν προγραμματίσει συναυλίες τους σε Αμερική και Αγγλία, για τους μήνες του Σεπτέμβρη και Οκτώβρη αντίστοιχα.

Manchester Orchestra – The Alien

Back To Top