skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Nico & Vinz – Intrigued

Οι Nico & Vinz επιστρέφουν δυναμικά με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι και ανανεωμένο ήχο.

Τίτλος τραγουδιού: “Intrigued”

Καλλιτέχνης: Nico & Vinz

Μουσική / Στίχοι: Vincent Dery, Neffu & Kahouly Nicolay Sereba

Σκηνοθεσία: Moni Vargas

Από το album: –

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 22 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Το επιτυχημένο ντουέτο από τη Νορβηγία Nico & Vinz κυκλοφόρησε, μετά από αρκετό καιρό, ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τον τίτλο “Intrigued”. Πρόκειται για ένα δίδυμο, το οποίο μας είχε χαρίσει το καλοκαίρι του 2013 το hit “Am I Wrong” που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία. Βέβαια τότε, συστήνονταν ως Envy, που ήταν το αρχικό όνομα του ντουέτου, από τον σχηματισμό του, το 2010. Τον Ιανουάριο του 2014 «ξαναβαφτίστηκαν» σε Nico & Vinz, που προκύπτει από τα πραγματικά τους ονόματα, Kahouly Nicolay “Nico” Sereba και Vincent “Vinz” Dery.

Για άλλη μια φορά οι δυο τους αναμειγνύουν pop, hip-hop και afrobeat, στο ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Intrigued”, που χαρακτηρίζεται από μια ερωτική ατμόσφαιρα, καθ’ όλη τη διάρκειά του. “I knew it when I looked in your eyes/ I’m the king of the world when you stand by my side” (…) “I’m intrigued by you / Intrigued by you / There’s something more to you”. «Το “Intrigued” είναι ένα τραγούδι, που πραγματικά χαιρόμαστε πολύ που κυκλοφορούμε. Είμαστε παθιασμένοι με τον ήχο και το νόημα πίσω από αυτό. Πιστεύουμε ότι θα δώσει στους fans μια ματιά από μια άλλη πλευρά των Nico & Vinz, με την οποία ίσως να μην έχουν έρθει σε επαφή ακόμα», αναφέρουν οι ίδιοι.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε μαζί με το επίσημο, κινηματογραφικό video clip, σε σκηνοθεσία Moni Vargas (Pharell, Will Smith), το οποίο ακολουθεί το ερωτικό ύφος και τους στίχους του τραγουδιού.

«Θέλαμε να τραβήξουμε ένα βίντεο που θα εκπροσωπεί το ωμό συναίσθημα και την πραγματικότητα του τραγουδιού» εξομολογούνται οι Nico & Vinz. «Πρόκειται για μια πολύ πραγματική ματιά στα προσωπικά αισθήματα που και οι δυο αισθανθήκαμε, καθώς και τις εμπειρίες που είχαμε καθώς γράφαμε το τραγούδι. Τα πάντα – από τις ηθοποιούς, μέχρι τα έπιπλα και τα έργα τέχνης, που πήραμε κατευθείαν από τα σπίτια μας για να συνοδεύσουν το video- δίνουν μια γεύση για τον άνθρωπο πίσω από το τραγούδι.”

Nico & Vinz – Intrigued

Back To Top