skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Συμμετοχή στο Melodifestivalen | Mariette – A Million Years

Τελικά ποια συμμετοχή θα εκπροσωπήσει την Σουηδία στην Eurovision του 2017;

Τίτλος τραγουδιού“A Million Years”

Καλλιτέχνης: Mariette

Μουσική / Στίχοι: Mariette Hansson, Thomas G:son, Johanna Jansson, Peter Boström, Jenny Hansson

Από το album: TBA

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Μετά το “χρυσό” της single με τίτλο “Don’t Stop Believing” από το EP που κυκλοφόρησε το 2015 κι έφερε τον τίτλο “My Revolution”, η Mariette μπαίνει ξανά στο studio και μας συστήνει το νέο υλικό της. Η 34χρονη τραγουδίστρια και συνθέτης από την Σουηδία έχει ήδη κάνει φιλότιμες προσπάθειες για την προώθηση της indie pop μουσικής της και τα αποτελέσματα έχουν επαληθεύσει το ταλέντο της.

Το “A Million Years” αποτελεί το follow up ακυκλοφόρητο τραγούδι της μετά το “My Revolution”. Τα beats του pop single έρχονται απευθείας να σου ανεβάσουν τη διάθεση, παράλληλα με τους στίχους του που υπογράφουν (πέρα από την Mariette) και οι Thomas G:son, Johanna Jansson, Peter Boström, Jenny Hansson.

Όπως και η Loreen με το “Statements”, έτσι και η Mariette Hansson ή κατά κόσμον Mariette με το “A Million Years” θα διαγωνιστούν στο 57ο Melodifestivalen, με σκοπό να κερδίσουν την εκπροσώπηση της Σουηδίας στον Ευρωπαϊκό Θεσμό της Eurovision για το 2017. Το εν λόγω single, παράλληλα αποτελεί και τον προπομπό για το debut studio album της που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2017.

Ας πάρουμε, λοιπόν, όλοι μία πρώτη γεύση από την επιλαχούσα υποψηφιότητα για την εκπροσώπηση της Σουηδίας στην φετινή Eurovision.

Mariette - A Million Years

Back To Top