skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Abraham Mateo – Mejor Que Él

Απολαύστε το ολοκαίνουριο τραγούδι του Abraham Mateo, με τίτλο “Mejor Que Él”!

Τίτλος τραγουδιού“Mejor Que Él”

Καλλιτέχνης: Abraham Mateo

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 2 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Κοντά δέκα χρόνια έχει συμπληρώσει στο μουσικό προσκήνιο ο Abraham Mateo και είναι μόλις 20 ετών. Τέσσερις ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές βρίσκονται στο ενεργητικό του, με την πιο πρόσφατη να έχει κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2015, με τίτλο “Are You Ready?” Έκτοτε, ο Ισπανός καλλιτέχνης της latin pop μουσικής σκηνής κυκλοφόρησε μονάχα ανεξάρτητα single, με το πιο επιτυχημένο του να ακούει στον τίτλο “Loco Enamorado”, μια συνεργασία με τον Farruko και τον Christian Daniel, που μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να αναδειχθεί τριπλά ‘πλατινένια’.

Μετά από το “A Cámara Lenta”, που ήρθε στη δημοσιότητα στις 20 Σεπτεμβρίου μαζί με το video clip του, ο Abraham Mateo είναι ξανά κοντά μας με μία νέα του δημιουργία. Το νέο του τραγούδι έχει τίτλο “Mejor Que Él” και κυκλοφόρησε στις 2 Νοεμβρίου μαζί με ένα πολύχρωμο lyric video. Χωρίς να ξεφεύγει από το γνώριμο ύφος του, ο Mateo μας κάνει να λικνιζόμαστε σε latin pop ηχοχρώματα, ενώ τα ρυθμικά κρουστά προσδίδουν δυναμισμό στο τελικό αποτέλεσμα, κάτι το οποίο λείπει από την έναρξή του.

Πάντως, ο Mateo φαίνεται πως έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας και αυτή επικεντρώνεται στον αισθησιακό τόνο της φωνής του, αλλά και στο νεαρό της ηλικίας του. Φυσικά, το ταλέντο του δεν μένει εκτός συναγωνισμού.

Abraham Mateo - Mejor Que Él

Back To Top