skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ace Hood – To Whom It May Concern

Ο Ace Hood αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες της ζωής στο νέο του τραγούδι.

Τίτλος τραγουδιού: “To Whom It May Concern

Καλλιτέχνης: Ace Hood

Μουσική / Στίχοι: N/A

Παραγωγή: Foreign Teck

Από το album: “Trust The Process”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Ο Antoine McColister, ή καλύτερα ο Ace Hood είναι ένα από τους πιο διάσημους rapper παγκοσμίως. Ο εν λόγω καλλιτέχνης ξεκίνησε τη μουσική του πορεία του το 2006, υπογράφοντας το χρυσό συμβόλαιο στη δισκογραφική εταιρία του DJ Khaled, We The Best Music Group. Ο Ace Hood, κατά τη διάρκεια της παραμονής του υπό τη στέγη του DJ Khaled, κυκλοφόρησε τέσσερα επιτυχημένα albums, αλλά και έγινε ευρέως γνωστός με τα hits “Hustle Hard” και “Buggati”.

Εν έτη 2017, ο Ace Hood “σπάει” το συμβόλαιο με την We The Best Music Group και ξεκινάει το καινούριο κεφάλαιο στη μουσική του καριέρα. “To Whom It May Concern” είναι ο τίτλος του ολοκαίνουριου single του, το οποίο προϋπαντεί το νέο επερχόμενο mixtape του “Trust The Process”. Η πρεμιέρα του πραγματοποιήθηκε στις 7 Αυγούστου στην μουσική πλατφόρμα Audiomack.

Το “To Whom It May Concern”, έχει αρκετούς βαθυστόχαστους στίχους και συνοδεύονται με τη μελωδία πιάνου. Ο Ace Hood στο τραγούδι αρχίζει να εξηγεί τις αλλαγές και τις μεταβάσεις που διανύει στο νέο του ξεκίνημα, ενώ υπάρχουν αρκετές αναφορές στο Θεό. Το καινούριο single του διάσημου rapper μπορεί να θεωρηθεί ως ο προσωπικός του εξορκισμός και λύτρωση (“Living on the edge and plotting on the plans/Nothing without God nothing without my fans”).

Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, ο Ace Hood δεν παραλείπει στο να αναφερθεί και στον πρώην συνεργάτη του DJ Khaled, αλλά και στη δισκογραφική εταιρία του (“Sorry for my absence, hope y’all understand/No more We the Best, but Khaled still my man/Critics want the beef but I’m not feeding in/My loyalty don’t stop if we don’t speak again”). Ο rapper σε μία συνέντευξη που παραχώρησε, διευκρινίζει πως το “To Whom It May Concern” δεν είναι μόνο για τους θαυμαστές του, αλλά είναι ένα γράμμα προς το παρελθόν του, σε όποιον μπορεί να ανησυχεί και στον εαυτό του.

Ace Hood - To Whom It May Concern

Back To Top