skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Aces – Volcanic Love

Οι The Aces μας συστήνουν το νέο τους τραγούδι, “Volcanic Love”!

Τίτλος τραγουδιού“Volcanic Love”

Καλλιτέχνης: The Aces

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: “When My Heart Felt Volcanic”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 6 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Το indie-pop girl-band είναι ξανά κοντά μας με ένα φλογερό, ευχάριστο τραγούδι, που θα περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων στο debut studio album τους, “When My Heart Felt Volcanic”. Το εν λόγω album αφορά την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά των Cristal Ramirez, McKenna Petty, Katie Henderson και Alisa Ramirez και πρόκειται για το follow-up του επιτυχημένου debut EP τους, “I Don’t Like Being Honest”.

Ακόμα μία γεύση, λοιπόν, από την πολυ-αναμενόμενη δουλειά τους ήρθαν να μας δώσουν οι The Aces, προτείνοντάς μας να ακούσουμε το ολοκαίνουριο, “Volcanic Love”. Τα φωνητικά της front-woman της μπάντας έρχονται σε πλήρη αρμονία με τα ρυθμικά κρουστά, αλλά και τις ατμοσφαιρικές μελωδίες των κιθάρων, σε ένα τραγούδι που πραγματεύεται όλα αυτά τα «μαγικά» συναισθήματα που διακατέχουν δύο ερωτευμένους.

Πριν από το “Volcanic Love”, οι The Aces είχαν μοιραστεί μαζί μας το “Stuck”, αλλά και το επιτυχημένο single τους “Fake Nice”, το οποίο μάλιστα κατάφερε να εισέλθει στα Alternative Song Charts του Billboard. Αξίζει να σημειώσουμε πως το συγκρότημα ανέφερε σε σχετικές του δηλώσεις για το τραγούδι: “Το “When My Heart Felt Volcanic είναι τόσο ιδιαίτερο για εμάς, μιας και αποτελεί μία συλλογή από τραγούδια με εμπειρίες από τα τελευταία τρία χρόνια μας, όπου μεταφερθήκαμε από την εφηβεία στην ενήλικη ζωή. Ανυπομονούμε να τις γνωρίσουν οι θαυμαστές μας”.

The Aces – Volcanic Love

Back To Top