skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Alejandro Escovedo – Sonica USA

Ο Alejandro Escovedo στο νέο του τραγούδι, “Sonica USA”!

Τίτλος τραγουδιού“Sonica USA”

Καλλιτέχνης: Alejandro Escovedo

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Yep Roc Records

Από το LP: “The Crossing”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 14 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο Μεξικανο-αμερικανός τραγουδιστής της rock μουσικής σκηνής, Alejandro Escovedo, είναι ξανά στις επάλξεις, με σκοπό την κυκλοφορία και προώθηση του νέου του δίσκου, με τίτλο “The Crossing”. Η επίσημη κυκλοφορία του έχει δρομολογηθεί για τις 14 Σεπτεμβρίου και ο 67χρονος καλλιτέχνης ξεκίνησε την προώθησή του. Για του λόγου του αληθές, στις 10 Ιουλίου λάβαμε στις ψηφιακές πλατφόρμες το τραγούδι “Sonica USA”, που αποτελεί μία σκληροπυρηνική, βασισμένη σε κιθάρες δημιουργία, από την οποία δεν λείπουν τα country ηχοχρώματα.

Ο Βετεράνος στο είδος του, Escovedo, επανέρχεται λοιπόν δυναμικά έπειτα από την κυκλοφορία του δίσκου, “Burn Something Beautiful”, που κυκλοφόρησε το 2016 και το κοινό αδημονεί για τις δημιουργίες του. Αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός, ότι ο δίσκος “The Crossing” επικεντρώνεται στο θέμα της μετανάστευσης που μαστίζει σε παγκόσμιο επίπεδο. Επιπλέον, στον συγκεκριμένο δίσκο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ερμηνείες διαφόρων καλλιτεχνών, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι Wayne Kramer και Joe Ely.

Το “Sonica USA” κυκλοφόρησε ως το πρώτο τραγούδι του δίσκου και όπως δηλώνει και ο ίδιος ο τίτλος, αναφέρεται στην Αμερική και το σκληροπυρηνικό πολιτικό σύστημα που την κατευθύνει.

Alejandro Escovedo - Sonica USA

Back To Top