skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Alessia Cara – Not Today

Ακόμα ένα τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο της κυκλοφόρησε η Alessia Cara, με τίτλο “Not Today”!

Τίτλος τραγουδιού“Not Today”

Καλλιτέχνης: Alessia Cara

Μουσική / Στίχοι: Alessia Cara

Εταιρεία: Def Jam Recordings

Από το LP: “The Pains Of Growing”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 30 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Η Alessia Cara βρίσκεται στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία της επερχόμενης και δεύτερης κατά σειρά δισκογραφικής της δουλειάς, με τίτλο “The Pains of Growing”. Στην παραγωγή του δίσκου που αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 30 Νοεμβρίου βρίσκεται η ίδια η ερμηνεύτρια σε συνεργασία με τους Pop & Oak, No I.D., Ricky Reed και Rick Nowels. Ήδη από το εν λόγω album έχουμε απολαύσει το lead single αυτού, με τίτλο “Growing Pains”, αλλά και το δεύτερο single, “Trust My Lonely”. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, ένα μήνα μετά την πιο πρόσφατη κυκλοφορία, η Cara να μας συστήσει το “Not Today”.

Πρόκειται για μία εύπεπτη, indie-pop δημιουργία, με εμφανή τα electro στοιχεία, σε μουσική και στίχους της ίδιας της Cara. Μαζί με το τραγούδι στις 13 Νοεμβρίου η Cara κυκλοφόρησε και το lyric video αυτού, όπου την παρακολουθούμε μόνη να χορεύει στον ρυθμό του. Έχοντας για συντροφιά ένα πικ-απ που παίζει τη μουσική της, η Cara ζει στον δικό της κόσμο, φορώντας ρούχα δυσανάλογα με το μέγεθός της και προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να κεντρίσει τα βλέμματα πάνω της.

Το τραγούδι μιλάει για το στάδιο μετά από έναν χωρισμό, ένα ακόμα στοιχείο που υποδηλώνει το πόσο προσωπικός είναι ο δίσκος της.

Alessia Cara – Not Today

Back To Top