skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Alexander Rybak – I’m Still Here

Ο Alexander Rybak σε μία μελωδική μπαλάντα!

Τίτλος τραγουδιού: «I’m Still Here»

Καλλιτέχνης: Alexander Rybak

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Alexander Rybak

Από το L.P.: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Ο Νορβηγός τραγουδιστής και μουσικός, Alexander Rybak, είναι ξανά κοντά μας παρουσιάζοντας το νέο του τραγούδι, με τίτλο “I’m Still Here”. Ο νικητής της Eurovision για το έτος 2009 με το τραγούδι “Fairytale” φαίνεται πως έχει ακόμη φανατικό κοινό γύρω του σε περιορισμένη όμως εμβέλεια πλέον. Έπειτα από το “Mom”, αλλά και το τελευταίο του ανεξάρτητο single για τη χρονιά που μας πέρασε, με τίτλο “Let the Music Guide You”, ο Rybak επέστρεψε με το νέο του single, “I’m Still Here”.

Φυσικά, ο ήχος του βιολιού του δίνει το έναυσμα για να ξεκινήσει η συνολική μελωδία του τραγουδιού. Πρόκειται για μία μοναδική μπαλάντα, της οποίας την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο ίδιος ο καλλιτέχνης. Μιλώντας για τον άνευ όρων έρωτά του προς το έτερον ήμισύ του, ο Rybak ‘μιλάει’ στην ψυχή του ακροατή, ενώ η συνοδεία του πιάνου στη μουσική, αλλά και τα φωνητικά προκαλούν γαλήνη.

Το εν λόγω digital single είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε ο Rybak για το 2019 και ίσως και το μοναδικό, μιας και δεν δείχνει να είναι ένθερμος δημιουργός τα τελευταία χρόνια. Ελπίζοντας σε μία καλύτερη τύχη, απολαύστε το “I’m Still Here” ευθύς αμέσως.

Alexander Rybak - I’m Still Here

Back To Top