skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Alicia Keys – Raise a Man

Λίγες ώρες μετά την παρουσίαση των βραβείων Grammy, η Alicia Keys κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού: “Raise a Man”

Καλλιτέχνης: Alicia Keys

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: RCA Records/Sony Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Η βραβευμένη με 15 Grammy, τραγουδίστρια Alicia Keys, παρουσίασε πριν από λίγες ώρες το νέο της single με τίτλο “Raise a Man”, την πρώτη της solo κυκλοφορία μετά από δύο χρόνια δισκογραφικής απουσίας. Πάνω σε ένα μουσικό μοτίβο από πιάνο, η Keys χαρίζει μια “ευάλωτη” ερμηνεία για την ευθύνη του να μεγαλώνει κανείς έναν άνδρα.

Το τραγούδι αυτό είναι μια αναφορά στους δύο της γιους Egypt και Genesis -οι οποίοι κοσμούν με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους το artwork του single-, που απέκτησε μαζί με τον σύζυγό της Swizz Beatz.

Κατά τη διάρκεια της τελετής των βραβείων Grammys που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες στην οποία μάλιστα η Alicia εκτελούσε χρέη οικοδέσποινας, παρουσίασε επίσης ένα medley κλασσικών τραγουδιών στο πιάνο διασκευάζοντας από το “In My Feelings” του Drake ως το “Unforgettable” του Nat King Cole.

“Απόψε ήταν μια μουσική βραδιά κι έτσι αποφάσισα να κυκλοφορήσω μια νέα δημιουργία μου και να διασκεδάσω με όλους σας!!!”, έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά την παρουσίαση των βραβείων!

Alicia Keys - Raise a Man

Back To Top