skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Aloe Blacc – Make Way

«Make Way» ερμηνεύει ο Aloe Blacc μέσα από μία uptempo μουσική σύνθεση!

Τίτλος τραγουδιού“Make Way”

Καλλιτέχνης: Aloe Blacc

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 8 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Ο Aloe Blacc είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που όταν έρχονται στο προσκήνιο, φέρνουν μαζί τους και μία νέα πρόταση. Αυτή τη φορά κι έπειτα από το “My Story” που κυκλοφόρησε μέσα από το soundtrack της ταινίας “America’s Musical Journey”, ο Aloe Blacc μοιράζεται μαζί μας το φρέσκο και uptempo “Make Way”. Πρόκειται για μία ανεξάρτητη κυκλοφορία του soul – funk ερμηνευτή, για την οποία δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικές με την ένταξή της σε κάποια επερχόμενη δισκογραφική δουλειά.

Όπως και να έχει ο Aloe Blacc φαίνεται να ‘οργώνει’ τους δρόμους και να μην κάθεται σε ‘χλωρό κλαρί’. Πιο συγκεκριμένα, πέρα από το “Make Way”, ο Aloe Blacc συνέπραξε μουσικά με τους Tropkillaz για τις ανάγκες του “Milk & Honey”. Λίγο νωρίτερα και περί τα τέλη του Φλεβάρη ο Blacc με την συνδρομή των Family of the Year και Mt. Joy τραγούδησαν για καλό σκοπό και για τις προσπάθειες του να σταματήσει το δουλεμπόριο μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού, Not For Sale.

Μπορεί ο Aloe Blacc να έχει να μας απασχολήσει δισκογραφικά από το 2013, με την κυκλοφορία του τρίτου κατά σειρά studio album του “Lift Your Spirit”, ωστόσο τα πέντε αυτά χρόνια που μεσολάβησαν φρόντισε να μην ξεχαστεί και να μας γεμίσει με όμορφες μελωδίες. Εν αναμονή, λοιπόν, του επόμενου υλικού του, απολαύστε ελεύθερα και χωρίς αναστολές του “Make Way”!

Aloe Blacc – Make Way

Back To Top