skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Alvaro Soler – Puebla

Ακόμα ένα τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο του, μοιράζεται μαζί μας ο Alvaro Soler!

Τίτλος τραγουδιού“Puebla”

Καλλιτέχνης: Alvaro Soler

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Airforce 1 Records

Από το LP: “Mar de Colores”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 14 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο Σεπτέμβριος είναι “ο μήνας” του Alvaro Soler, καθώς στις 14 του μήνα αναμένεται να κυκλοφορήσει την δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά, η οποία θα φέρει ως τίτλο “Mar de Colores”. Για τον λόγο αυτό ανά τακτά χρονικά διαστήματα λαμβάνουμε στις ψηφιακές πλατφόρμες νέο υλικό από τον Ισπανό ερμηνευτή και μέχρι στιγμής έχουμε απολαύσει τραγούδια, όπως το La Cintura και το Ella.

Το συναίσθημα είναι το βασικό χαρακτηριστικό όλων των τραγουδιών του καλλιτέχνη, κάτι το οποίο γίνεται αντιληπτό και στο ολοκαίνουριο “Puebla”. Ο εύρυθμος χαρακτήρας του τραγουδιού μπορεί να σε παρασύρει στον ρυθμό του, ενώ στην καθολικότητά του πρόκειται για ένα εύπεπτο, ισπανικό pop τραγούδι.

Αναφερόμενοι στον Alvaro Soler κάνουμε λόγο για ένα από τα πιο επιτυχημένα ονόματα της Ισπανίας, που το 2015 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album του, “Eterno Agosto”, που κατέληξε να αναδειχθεί τρεις φορές ‘πλατινένιο’. Γεμάτος αισιοδοξία και βλέποντας παντού χρώματα, ο Soler είναι ξανά κοντά μας για να μοιραστεί μαζί μας τον προπομπό του πολυ-αναμενόμενου δίσκου του, “Mar de Colores”. Η δεύτερη κατά σειρά ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του θα έρθει κοντά μας από την Airforce 1 Records.

Alvaro Soler – Puebla

Back To Top