skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | American Nightmare – The World Is Blue

Το hardcore συγκρότημα, American Nightmare, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου του, καινούριου album, από το 2003, και μοιράστηκε το lead single αυτού.

Τίτλος τραγουδιού: “The World Is Blue”

Καλλιτέχνης: American Nightmare

Μουσική / Στίχοι: American Nightmare

Από το album: “American Nightmare”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 16 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Το αμερικανικό, hardcore συγκρότημα, American Nightmare (a.k.a Give Up the Ghost) ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου του album, μετά από 15 χρόνια δισκογραφικής απουσίας και μοιράστηκε το lead single αυτού, με τίτλο “The World Is Blue”. Το πολυαναμενόμενο, τρίτο κατά σειρά album του συγκροτήματος, είναι αποτέλεσμα της επανένωσής του, που έγινε το 2011 και έχει τον ομώνυμο τίτλο “American Nightmare”. Αποτελεί follow-up του “We’re Down Till We’re Underground”, του 2003 και η κυκλοφορία του αναμένεται να γίνει στις 16 Φεβρουαρίου, από την Rise Records, με μια tracklist 9 τραγουδιών. Η ηχογράφηση του album έγινε στο Mystic Valley Recording Studio, στο Μπόστον της Αμερικής, από τον ντράμερ του συγκροτήματος, Alex Garcia- Rivera.

Μιλώντας για το επερχόμενο album, ο frontman του συγκροτήματος, Wesley Eisold, δήλωσε: «Κάνοντας αυτό το album είχαμε έναν στόχο: Να δημιουργήσουμε ένα hardcore-punk album, πιστό στους American Nightmare, σε αυτό που είμασταν τότε και σε αυτό που είμαστε τώρα. Είναι το έδαφος μηδέν, μια νέα ζωή για το συγκρότημα. Θεματικά, το album αυτό είναι μια απάντηση στους παλιούς στίχους, μια επιβεβαίωση όλων των αμφιβολιών και των υπαρξιακών ανησυχιών».

Το lead single του album, “The World Is Blue”, που κυκλοφόρησε με την μορφή ενός lyric video, μας δίνει μια πρώτη γεύση από το «σκληρό» περιεχόμενο του επερχόμενου, “American Nightmare”. Με διάρκεια σχεδόν δύο λεπτών, το τραγούδι αυτό έχει έναν πολύ δυναμικό, hardcore ήχο, ενώ ακούγονται οι βαθυστόχαστοι στίχοι “Hell is hot but I’m keeping cool/ The fire of youth/ Burns in a world that’s blue”.

American Nightmare - The World Is Blue

Back To Top