skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Amir – Les rues de ma peine

Ο Amir κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο τραγούδι του, “Les rues de ma peine”!

Τίτλος τραγουδιού“Les rues de ma peine”

Καλλιτέχνης: Amir

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Addictions”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 27 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Ο Γάλλος ερμηνευτής ‘ξαναχτυπά’ με νέα κυκλοφορία από το πρόσφατο album του, “Addictions”. Το 2017 φαίνεται πως είναι η χρονιά του pop καλλιτέχνη μιας και στις 27 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε το τρίτο ολοκληρωμένο του album, ενώ για αυτό μας προετοίμαζε αρκετό διάστημα πριν. Singles όπως το États d’Amour και “Tout passe” αποτέλεσαν τους προπομπούς για την υποδοχή 18 συνολικά τραγουδιών, αλλά ήταν και αυτά που βοήθησαν στο να φτάσει ο δίσκος στην θέση Νο.3 των γαλλικών album charts.

Αυτή τη φορά ο Amir μας συστήνει ακόμα μία εύρυθμη, pop δημιουργία του που ακούει στον τίτλο “Les rues de ma peine” . Πρόκειται για ένα από τα προωθητικά τραγούδια του δίσκου, που πήρε την σκυτάλη από το προηγούμενοSors de ma tête. Μαζί με το τραγούδι, ο Γάλλος καλλιτέχνης κυκλοφόρησε κι ένα lyric video, στο οποίο παρακολουθούμε ερωτευμένα ζευγάρια να βρίσκονται στις πιο ευτυχισμένες τους στιγμές.

Αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός ότι ενώ ο Amir από τα μέσα Αυγούστου προωθεί τον ful-length δίσκο του, παράλληλα κυκλοφόρησε και μία ανεξάρτητη δημιουργία που ακούει στον τίτλο Higher. Μπορεί μέχρι στιγμής και στα δώδεκα σχεδόν χρόνια που είναι ενεργός στο μουσικό προσκήνιο ο Amir να ήταν μονάχα έξι φορές υποψήφιος για κάποιο βραβείο, ωστόσο τις πέντε από τις έξι αυτές φορές ήταν και ο νικητής. Στην συλλογή του συγκαταλέγεται και το MTV Europe Music Award για την κατηγορία “Best French Act”.

Amir - Les rues de ma peine

Back To Top