skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Angus & Julia Stone – Snow

Η μεγάλη επιστροφή των αδερφών Stone!

Τίτλος τραγουδιού: “Snow”

Καλλιτέχνης: Angus & Julia Stone

Μουσική / Στίχοι: Angus Stone & Julia Stone

Από το album: –

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 13 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Το folk και indie pop μουσικό δίδυμο από την Αυστραλία επέστρεψε στο μουσικό προσκήνιο, έπειτα από μία τριετή απουσία. Οι πολυ-βραβευμένοι Agnus & Julia Stone τον Αύγουστο του 2014 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο album τους και τρίτο κατά σειρά, ενώ έκτοτε κι έπειτα από την προώθησή του δεν είχαμε νεότερά τους. Το μουσικό αυτό duo είναι από τα αγαπημένα του παγκόσμιου κοινού, με το δεύτερο να έχει ανταποκριθεί εξωπραγματικά θετικά στο single τους “Big Jet Plane” από τον δίσκο “Down the Way”.

Στα τρία αυτά χρόνια δισκογραφικής αποχής τους, οι Agnus & Julia Stone δούλευαν ξεχωριστά, με τον πρώτο να συνεργάζεται με τον Dope Lemon και την δεύτερη να δανείζει την φωνή της σε συγκροτήματα, όπως οι Golden Features. Η μεγάλη έκπληξη ήρθε στις 13 Ιουνίου, όταν οι δύο ερμηνευτές ανάρτησαν στα ψηφιακά μέσα το νέο single τους, με τίτλο “Snow”.

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού αφορούν αποκλειστική δουλειά τους, ενώ έπειτα από τόσο καιρό φαίνεται πως παραμένουν πιστοί στο μουσικό ύφος τους, με τα μελωδικά φωνητικά και των δύο να συνυπάρχουν αρμονικά με την folk – pop μουσική τους.

Angus & Julia Stone - Snow

Back To Top