skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Asaf Avidan – The Study On Falling

Μία ακόμα folk rock δημιουργία από τον Asaf Avidan, με σκοπό την προώθηση του επερχόμενου δίσκου του!

Τίτλος τραγουδιού“The Study On Falling”

Καλλιτέχνης: Asaf Avidan

Μουσική / Στίχοι: Asaf Avidan

Από το album: “The Study On Falling”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 2 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Το τελευταίο διάστημα, ο Ισραηλινός, folk rock τραγουδιστής μας προετοιμάζει για τον ερχομό του τρίτου studio album. Τα πρώτα μουσικά δείγματα φαίνεται πως άξιζαν την αναμονή μέχρι να έρθουν, ενώ αυτή τη φορά ο Asaf Avidan μας συστήνει ακόμα ένα τραγούδι του. Έπειτα από το My Old Pain, που κυκλοφόρησε την 1η Σεπτεμβρίου, ο Avidan κυκλοφορεί το μελωδικό “The Study On Falling”.

Πρόκειται για ένα εύρυθμο folk rock, με country αναφορές τραγούδι, στο οποίο ξεχωρίζει η ιδιαίτερη φωνή του ερμηνευτή, ο οποίος μάλιστα υπογράφει την μουσική και τους στίχους αυτού. Έπειτα από την κυκλοφορία του τραγουδιού, ο Avidan κοινοποίησε στους λογαριασμούς του στα social media στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του επερχόμενου video clip του “The Study On Falling”, το οποίο αναμένουμε μέσα στις επόμενες μέρες.

Τόσο το “My Old Pain”, όσο και το γεμάτο διδάγματα για τη ζωή, “The Study On Falling” περιλαμβάνονται στο follow-up album του “Gold Shadow”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει επισήμως στις 3 Νοεμβρίου της χρονιάς που διανύουμε. Έντεκα συνολικά τραγούδια θα ακούσουμε μέσα από το νέο studio album του πολιτικά ανεξάρτητου Avidan, ο οποίος πάντοτε υποστηρίζει πως δεν εκπροσωπεί την χώρα του και την πολιτική της ιδεολογία, αλλά την τέχνη εν γένει.

Asaf Avidan - The Study On Falling

Back To Top