skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Azealia Banks – Anna Wintour

Η “Anna Wintour” της Azealia Banks ήρθε για να μας προκαλέσει να χορέψουμε στον ρυθμό της!

Τίτλος τραγουδιού“Anna Wintour”

Καλλιτέχνης: Azealia Banks

Μουσική / Στίχοι: SHUG, Kevin James, Dorian Strickland, Junior Sanchez, Azealia Banks

Από το album: “Fantasea II: The Second Wave”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : Ιούνιος 2018

Art-Cover:

Η Azealia Banks έπειτα από το “Movin’ On Up” που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, σε συνεργασία με τον Newbody, είναι ξανά κοντά μας και μοιράζεται με το κοινό τη νέα, dancehall δημιουργία της, “Anna Wintour”. Το εν λόγω τραγούδι ήρθε για να μας υπενθυμίσει τους λόγους που η πολυ-συζητημένη rapper είναι ανάμεσά μας, ανεξαρτήτως των εκκεντρικών εμφανίσεών, οι οποίες ως επί το πλείστον είναι ημίγυμνες.

Η “Anna Wintour” δεν θυμίζει τις προηγούμενες, αισθαντικές θα λέγαμε, δημιουργίες της, αλλά αποτελεί μία περισσότερο φρέσκια πρόταση, που μας εισάγει σιγά σιγά σε καλοκαιρινή διάθεση. Στο τραγούδι περιλαμβάνονται samples από το “In The Air” των Morgan Page και Angela McCluskey, ενώ τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συνυπογράφουν οι SHUG, Kevin James, Dorian Strickland, Junior Sanchez, σε συνεργασία με την ίδια την ερμηνεύτρια.

Στα 26 της χρόνια η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει δύο studio albums, με το πρώτο να έχει τίτλο “Broke with Expensive Taste” (2014) και “Fantasea II: The Second Wave” (2018). Η επίσημη κυκλοφορία του επερχόμενου δίσκου της έχει οριστεί για τον Ιούνιο του 2018, ενώ από το συγκεκριμένο album έχουμε ήδη απολαύσει τραγούδια, όπως το Movin’ On Up. Εν αναμονή, λοιπόν, για την κυκλοφορία του “Fantasea II: The Second Wave”, απολαύστε το “Anna Wintour” ευθύς αμέσως.

Azealia Banks - Anna Wintour

Back To Top