skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Azealia Banks – Icy Colors Change

Η αισθησιακή Azealia Banks είναι ξανά κοντά μας με το νέο της τραγούδι, “Icy Colors Change”!

Τίτλος τραγουδιού“Icy Colors Change”

Καλλιτέχνης: Azealia Banks

Μουσική / Στίχοι: Azealia Banks

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 24 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Μια εορταστική δημιουργία μοιράστηκε με το κοινό η Azealia Banks κι αυτή φέρει ως τίτλο “Icy Colors Change”. Η περίοδος των Χριστουγέννων φαίνεται πως αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για μεγάλη μερίδα καλλιτεχνών και το κίνητρο ήταν να δημιουργηθούν νέα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μακριά από τα κλασσικά παραδοσιακά. Το “Icy Colors Change” κυκλοφόρησε στις 24 Δεκεμβρίου ως ανεξάρτητο digital single.

Μία ερωτική σχέση εν όψει της εορταστικής περιόδου είναι το ιδανικό σχέδιο για όλο τον κόσμο, μιας και ο ρομαντισμός συνδυάζεται με την λάμψη και την αισιοδοξία εν γένει. Όλα αυτά πραγματεύεται το “Icy Colors Change” που αποτελεί το follow-up του “Chi Chi” που κυκλοφόρησε η καλλιτέχνιδα τον Ιούνιο της χρονιάς που διανύουμε.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια γεννημένη στην Νέα Υόρκη έχει στο ενεργητικό της δέκα χρόνια μουσικής εμπειρίας, κατά την διάρκεια της οποίας έχει κυκλοφορήσει ένα studio album, με τίτλο “Broke with Expensive Taste”. Μπορεί οι διαπροσωπικές τις σχέσεις με την Remy Ma να τράβηξαν τα βλέμματα των δημοσιογράφων, η Azealia Banks ωστόσο έμεινα επικεντρωμένη στον στόχο της και φαίνεται πως η επάνοδός της μπορεί να φέρει και κάποια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Banks ανέφερε σε σχετικές της δηλώσεις με το τραγούδι πως επρόκειτο να κυκλοφορήσει ξανά το εν λόγω τραγούδι μέσα από ένα ολοκληρωμένο βινύλιο τα επόμενα Χριστούγεννα.

Azealia Banks - Icy Colors Change

Back To Top