skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bad Suns – Away We Go

Οι Bad Suns κυκλοφόρησαν το πρώτο τους τραγούδι για το 2018, με τίτλο “Away We Go”!

Τίτλος τραγουδιού“Away We Go”

Καλλιτέχνης: Bad Suns

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Epitaph Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 13 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Οι Christo Bowman, Gavin Bennett, Miles Morris και Ray Libby συνθέτουν το ανερχόμενο alternative rock, post punk συγκρότημα από την Καλιφόρνια. Έχοντας στο ενεργητικό τους έξι χρόνια δουλειάς και δύο studio albums, “Language & Perspective” και “Disappear Here” που κυκλοφόρησαν το 2014 και το 2016 αντίστοιχα, οι τέσσερις καλλιτέχνες υπογράφουν με το όνομα Bad Suns. Φαίνεται πως πρότυπό τους ήταν οι Green Day, ενώ εύχονται να ακολουθήσουν τη δική τους ανοδική πορεία στον χώρο. Το 2016, το συγκρότημα κατάφερε να κυκλοφορήσει μονάχα ένα single με τίτλο “This Was A Home Once”, ενώ τώρα επανήλθαν δριμύτεροι με νέο υλικό.

Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Away We Go”. Πρόκειται για μία ευρηματική δημιουργία με έντονο το punk στοιχεία, αλλά και τις pop-rock πινελιές. Μία mainstream σύνθεση ήρθε στις 13 Νοεμβρίου για να λάβει τη δική της θέση στα ραδιόφωνα. Μέσω αυτού του τραγουδιού, οι Bad Suns σηματοδοτούν μία ‘νέα εποχή’ για τους ίδιους στη μουσική βιομηχανία και παρά το γεγονός ότι κάπως άργησαν να κυκλοφορήσουν νέο υλικό, ας ελπίσουμε πως στο μέλλον θα δούμε περισσότερα πράγματα από αυτούς.

Με την ελπίδα λοιπόν ότι το νέο τους υλικό θα κριθεί όπως ο τελευταίος τους δίσκος, δηλαδή ως ‘η πιο δυναμική κι ενδοσκοπική δουλειά τους μέχρι σήμερα’, οι Bad Suns δεν το βάζουν κάτω!

Bad Suns - Away We Go

Back To Top