skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bananarama – Dance Music

Οι Bananarama επιστρέφουν με νέο δισκογραφικό υλικό μετά από μια δεκαετία!

Τίτλος τραγουδιού“Dance Music”

Καλλιτέχνης: Bananarama 

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: IN SYNK

Από το LP: “In Stereo”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 19 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Για τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, η Sara Dallin και η Keren Woodward των θρυλικών Bananarama είναι ένα από τα πιο σεβαστά girl-bands της pop. Η επιτυχημένη καριέρα τους συνέβη επειδή η μουσική τους θεωρούνταν πάντα καινοτομική χαρίζοντας στο κοινό διαχρονικές επιτυχίες όπως τα: “Venus”, “Cruel Summer”, “It Ain’t What You Do…”, “Really Saying Something”, “Shy Boy”, “Na Na Hey Hey Kiss Him Goodbye” κ.α. Το “In Stereo”, είναι το επερχόμενο 11ο album τους -το πρώτο μετά από 10 χρόνια δισκογραφικής αποχής” και είναι γεμάτο από ανάλογες δημιουργίες.

Οι ηλεκτρικοί παλμοί κυριαρχούν στο πρώτο single του δίσκου που μόλις έκανε πρεμιέρα και έχει τίτλο “Dance Music”. Με το “In Stereo”, οι Bananarama αναμένεται να επιστρέψουν στην κορυφή των charts, μια δέκα συνολικά τραγούδια της ακαταμάχητης pop φύσης τους. Επίσης για την δημιουργία του τραγουδιού “Love In Stereo”, συνεργάστηκαν με τον παραγωγό Richard Χ. Το “In Stereo” θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου 2019, σε CD, Digital και βινύλιο.

Οι Bananarama ξεκίνησαν ως trio με τις Sara, Keren και Siobhan Fahey. Η τελευταία έφυγε από το σχήμα το 1988 για να σχηματίσει το συγκρότημα Shakespeare’s Sister και αντικαταστάθηκε από την Jacquie O’Sullivan. Η Jacquie αποχώρησε το 1991 και τα κορίτσια συνέχισαν ως duo μέχρι που η Siobhan επανήλθε για μια περιοδεία το 2017 και το 2018. Η κυκλοφορία του “In Stereo” βρίσκουν τις Sara και Keren να επανέρχονται και πάλι ως duo.

Bananarama - Dance Music

Back To Top