skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Barbra Streisand – Don’t Lie to Me

Η Barbra Streisand επανέρχεται με ένα anti-Trump τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“Don’t Lie to Me”

Καλλιτέχνης: Barbra Streisand

Μουσική / Στίχοι: Barbra Streisand

Εταιρεία: Columbia Records

Από το LP: “Walls”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 2 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Η Barbra Streisand στοχεύει στον Πρόεδρο των Η.Π.Α. Donald Trump με το νέο της τραγούδι “Don’t Lie to Me”. Το single θα εμφανιστεί στο επερχόμενο album της με τίτλο “Walls” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου.

Το “Walls” είναι το πρώτο album με πρωτότυπο υλικό από την Streisand μετά από το album-συνεργασία της με τον Barry Gibb, “Guilty Pleasures” του 2005. “Έπρεπε να γράψω αυτό το τραγούδι”, ανέφερε η Streisand στο Billboard για το νέο της single. Στο παρελθόν έχει γράψει κι άλλα anti-Trumo τραγούδια ενώ η ίδια τον έχει αποκαλέσει “ο ψεύτης-αρχηγός, ο αρχηγός που χουφτώνει” (“The Liar-in-Chief, the Groper-in-Chief”). «Αυτές οι στιγμές μου έδωσαν ενέργεια», συμπλήρωσε.

Αρχικά με τίτλο “What’s On My Mind”, η Streisand αποφάσισε να αλλάξει τον τίτλο του album σε “Walls” αφού διάβασε ένα στίχο στο ομότιτλο τραγούδι που εμφανίζεται στο LP, το οποίο γράφτηκε από τους φίλους της Marilyn και Alan Bergman. “Τότε είχα μια ιδέα για το εξώφυλλο”, σημειώνει, “εγώ σε αυτόν τον τοίχο. Ο τοίχος της κοινωνίας, τα τείχη αυτής της προεδρίας, τα τείχη που εμποδίζουν τη δικαιοσύνη. Ωστόσο, υπάρχει ένα φως που έρχεται και ελπίζουμε για το μέλλον. Πρέπει να μεγαλώσουμε ως έθνος, απλά πρέπει να μεγαλώσουμε από αυτό και να δούμε το φως. αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω”.

Barbra Streisand - Don't Lie to Me

Back To Top