skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Beck – Dear Life

Νέο album ετοιμάζει ο Beck και μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, με τίτλο “Dear Life”.

Τίτλος τραγουδιού“Dear Life”

Καλλιτέχνης: Beck

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Colors”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 16 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Ο λόγος γίνεται για τον Beck Hansen, ή απλώς Beck, ο οποίος από το 1985 φροντίζει να μας εντυπωσιάζει με τις art pop κι alternative rock δημιουργίες του. Αυτή τη φορά, ο Αμερικανός καλλιτέχνης μας “ενοχλεί” για να μας ενημερώσει σχετικά με το ολοκαίνουριο album του. Πρόκειται για το 14ο σε σειρά και follow-up του “Morning Phase” που κυκλοφόρησε το 2014. Ο νέος δίσκος του Beck φέρει ως τίτλο “Colors” και ο προ-πομπός αυτού αντικατοπτρίζει το χαρούμενο κλίμα και περιεχόμενο του album.

“Dear Life” έχει τίτλο το νέο τραγούδι του Beck που ήρθε να προϋπαντήσει τον προαναφερθέν δίσκο. Γεμάτο θετικές σκέψεις και πείσμα, το εν λόγω single κυκλοφόρησε στις 24 Αυγούστου συνοδευόμενο από το lyric video του, σε σκηνοθεσία των Jimmy Turrell, Laura Gorun και Brook Linder. Animated εικόνες αναμειγνύονται με εικόνες από την πραγματική ζωή, σε τέτοιο βαθμό που το αποτέλεσμα καταλήγει να είναι σουρεαλιστικό.

Το “Dear Life” ήρθε ως συνέχεια των κυκλοφοριών “Wow” και “Dreams”. Ο pop ήχος των τραγουδιών του έχει ιντριγκάρει το κοινό, ωστόσο ο ίδιος δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο αποτέλεσμα. Ο Beck, μάλιστα, ανακοίνωσε πως παρά τον ορισμό της κυκλοφορίας του δίσκου για τις 13 Οκτωβρίου, υπάρχει ενδεχόμενο για την κυκλοφορία και των δέκα τραγουδιών του δίσκου νωρίτερα.

Beck - Dear Life

Back To Top