skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Beck – Saw Lightning

Ο Beck ανακοινώνει το νέο του album και παρουσιάζει τον προπομπό αυτού, με τίτλο “Saw Lightning”!

Τίτλος τραγουδιού: «Saw Lightning»

Καλλιτέχνης: Beck

Μουσική / Στίχοι: Beck Hansen, Pharrell Williams

Εταιρεία: Fonograf Records

Από το L.P.: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Έχοντας περάσει 1,5 χρόνος από την κυκλοφορία της τελευταίας του ολοκληρωμένης, δισκογραφικής δουλειάς, με τίτλο “Colors”, ο alternative rock και folk τραγουδιστής, Beck, ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου του δίσκου. Αυτός θα έχει τίτλο “Hyperspace” και η επίσημη κυκλοφορία του αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου της χρονιάς που διανύουμε, μέσω της Capitol Records.

Με σκοπό, λοιπόν, την έναρξη της προώθησης του νέου του υλικού, στη δημοσιότητα ήρθε το “Saw Lightning”. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον και πρωτότυπο τραγούδι από τον Beck στη μουσική και τους στίχους του οποίου, πέρα από τον ίδιο τον ερμηνευτή, συνέβαλε κι ο ταλαντούχος Pharrell Williams. Σε αυτό ακούμε country κιθάρες, ρυθμικά drums, ενώ στα φωνητικά απολαμβάνουμε και τον ίδιο τον Williams, ο οποίος βρίσκεται και πίσω από τα πλήκτρα που κατέχουν ένα βασικό ρόλο στο τραγούδι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το 2019, ο Beck ήταν αποδέκτης δύο βραβείων Grammy, για τον δίσκο του “Colors”, στις κατηγορίες “Best Alternative Music Album” και “Best Engineered Album, Non-Classical”, ενώ ανά τα χρόνια έχει αποσπάσει αρκετά ακόμη βραβεία τόσο στα Grammy, όσο και στα Brit Awards, αλλά και στα βραβεία του NME.

Beck – Saw Lightning

Back To Top