skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Billy Raffoul – Forever

Ο Billy Raffoul μοιράζεται μαζί μας το νέο του τραγούδι, “Forever”!

Τίτλος τραγουδιού“Forever”

Καλλιτέχνης: Billy Raffoul

Μουσική / Στίχοι: Dave Bassett, Billy Raffoul

Εταιρεία: Interscope Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 8 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Η βραχνή φωνή του Billy Raffoul είναι χαρακτηριστικό του γνώρισμα, όπως επίσης και τα indie-pop ηχοχρώματα που δημιουργούν τα τραγούδια του. Πριν από λίγες ημέρες ο Καναδός τραγουδιστής και τραγουδοποιός έφερε στην επιφάνεια ένα νέο του τραγούδι, το οποίο φέρει ως τίτλο Could You Be Mine?. Πρόκειται για μία μελωδική μπαλάντα, η οποία βασίζεται σε country ηχοχρώματα και ακούγοντάς την μπορεί να ραγίζει και η δική σου η καρδιά, μιας και το Raffoul ίσως και να έχει ήδη ραγίσει.

Έχοντας μεσολαβήσει το τραγούδι I’m Not a Saint, ο Raffoul έρχεται ξανά κοντά μας με το νέο του τραγούδι “Forever”. Πρόκειται για ένα μελωδικό, mid-tempo τραγούδι, τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφει ο ίδιος ο ερμηνευτής σε συνεργασία με τον Dave Bassett. Το εν λόγω τραγούδι αποτελεί μία ανεξάρτητη κυκλοφορία, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για την ένταξή της σε κάποιον μελλοντικό δίσκο.

Σε ηλικία μόλις 23 ετών, ο Raffoul έχει καταφέρει να αφήσει την δική του «σφραγίδα» στη μουσική βιομηχανία, με την soulful φωνή του και τους στίχους που είναι γεμάτοι μηνύματα να αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του. Σχετικά με το τραγούδι που κυκλοφόρησε, ο τραγουδιστής δήλωσε: “Για εμένα ένα τραγούδι πρέπει να έχει κάτι το οποίο έχω βιώσει ή κάποιος κοντινός μου βιώνει”.

Billy Raffoul - Forever

Back To Top