skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Billy Zed – Mindfunk

Ο Billy Zed των The Partimers επιστρέφει με το νέο του solo single, “Mindfunk”!

Τίτλος τραγουδιού“Mindfunk”

Καλλιτέχνης: Billy Zed

Μουσική : Billy Zed

Εταιρεία: Billy Zed

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 4 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Ο Billy Zed (Βασίλης Ζερβός) είναι DJ και μουσικός μα καταγωγή από την Κέρκυρα. Πρώην κιθαρίστας του εναλλακτικού συγκροτήματος Matisse και ένας από τα δύο μέλη του Nu Disco/Electronica duo, The Partimers. Οι επιρροές του προέρχονται από ένα ευρύτερο μουσικό φάσμα, από διαφορετικά είδη και από διαφορετικές δεκαετίες. Το κίνητρό του να κάνει μουσική ήταν πάντα η άνευ όρων αγάπη του για τη μουσική!

Με αυτό ως γνώμονα ο Billy Zed συνεχίζει να μας χαρίζει όμορφες  δημιουργίες ακόμα και σας solo act. Το νέο του τραγούδι συνδυάζει funky, groovy και lounge σε ένα mid-tempo αποτέλεσμα που φέρει τον τίτλο, “Mindfunk”! Το mastering του τραγουδιού ανέλαβε ο τακτικός του συνεργάτης, Νίκος Μανουσόπουλος.

Το “Mindfunk” κυκλοφορεί ως ανεξάρτητο digital single μέσα από τη σελίδα του Billy Zed στην πλατφόρμα bandcamp όπου μπορείτε να βρείτε επίσης και τα δύο προηγούμενα tracks του, “Infinity” και “Belinda”!

Μαζί με τους Partimers, o Zed παρουσίασε πριν από ένα χρόνο ακριβώς την συνεργασία τους με το αμερικάνικο συγκρότημα MIDWAVE, στο τραγούδι “Emergency” που συμπεριλαμβάνεται στο EP τους “Guest Service”.

Billy Zed - Mindfunk

Back To Top