skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Black Rebel Motorcycle Club – Little Thing Gone Wild

Οι Black Rebel Motorcycle Club επιστρέφουν με ένα σκοτεινό album και μας συστήνουν το πρώτο single από αυτό!

Τίτλος τραγουδιού“Little Thing Gone Wild”

Καλλιτέχνης: Black Rebel Motorcycle Club

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: “Wrong Creatures”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 12 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

“Βρήκα τον εαυτό μου να γράφει πολύ συχνά για τον θάνατο. Τον βρήκα να κάνει συζήτηση με τον θάνατο, κάτι το οποίο ακούγεται ‘σκοτεινό’. Για εμένα είμαι black humor.” Με αυτά τα λόγια ο Peter Hayes μας εισάγει στον κόσμο του επερχόμενου LP των Black Rebel Motorcycle Club, “Wrong Creatures”. Συμπληρωματικά, ο Robert Levon Been αναφέρει για την βιομηχανία της μουσικής εν γένει, με αφορμή την πενταετή απουσία τους από το προσκήνιο: “Είναι μία τρελή-δημιουργική μηχανή, μπορεί να σε ‘μασήσει’ καλά. Κυριολεκτικά, βρισκόμασταν σε περιοδεία μέχρι να ‘σβήσουμε’ και ο εγκέφαλος του Leah πραγματικά κατέρρεε.”

Πάρα, όμως, τα όσα ειπώθηκαν, το alternative rock συγκρότημα από το Σαν Φρανσίσκο επιστρέφει με το follow-up του “Specter at the Feast” που κυκλοφόρησαν το 2013. Πρόκειται για τον δίσκο “Wrong Creatures”, η επίσημη πρεμιέρα του οποίο έχει δρομολογηθεί για τις 12 Ιανουαρίου 2018. Το πρώτο single από το εν λόγω album κυκλοφόρησαν οι Black Rebel Motorcycle Club και αυτό φέρει ως τίτλο “Little Thing Come Wild”.

Πρόκειται για ένα ‘σκοτεινό’, ρυθμικό, βασισμένο στα drums και τις ηλεκτρικές κιθάρες τραγούδι, ενώ δεν παύει να θυμίζει τον ήχο στον οποίο βασιζόταν το συγκρότημα περί το 2003, όταν είχαν κυκλοφορήσει τον δίσκο τους “Take Them On, On Your Own”. Οι BRMC είναι ξανά κοντά μας, λοιπόν, με τον γνώριμο ήχο τους. Την παραγωγή του τραγουδιού υπογράφει ο βετεράνος του είδους Nick Launay.

Black Rebel Motorcycle Club – Little Thing Gone Wild

Back To Top