skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Blake Shelton – Turnin’ Me On

Δύο μέρες πριν από την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, ο Blake Shelton μας συστήνει το country τραγούδι του, “Turnin’ Me On”!

Τίτλος τραγουδιού“Turnin’ Me On”

Καλλιτέχνης: Blake Shelton

Μουσική / Στίχοι: Blake Shelton, Jessi Alexander, Josh Osborne

Από το album: “Texoma Shore”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 3 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Δεν έχει περάσει αρκετό διάστημα από όταν απολαύσαμε την μοναδική ερμηνεία του country ερμηνευτή στη συνεργασία του με την Gwen Stefani, για το single τηςYou Make It Feel Like Christmas. Πρόκειται για ένα τραγούδι που συμπεριλαμβάνεται στον χριστουγεννιάτικο δίσκο της Stefani, με τον ίδιο τίτλο. Ξεπερνώντας, λοιπόν, το κλίμα των εορτών κι επανερχόμενος στην προώθηση του νέου του δίσκου, ο Shelton μας συστήνει ακόμα μία δημιουργία του, με τίτλο “Turnin’ Me On”.

Το “Turnin’ Me One” αποτελεί μία country μπαλάντα και απευθύνεται στον κάθε ερωτικό σύντροφο όσων θα απολαύσουν την εν λόγω δημιουργία. Ο Shelton υπογράφει ο ίδιος την σύνθεση του τραγουδιού, σε συνεργασία με τους Jessi Alexander και Josh Osborne. Ακόμα, το εν λόγω τραγούδι έρχεται ως συνέχεια του “I’ll Name The Dogs”, του πρώτου κατά σειρά τραγουδιού από την tracklist του επερχόμενου δίσκου του, “Texoma Shore”, η κυκλοφορία του οποίου έχει δρομολογηθεί για τις 3 Νοεμβρίου, μέσω της Warner Bros. Nashville.

Σε σχετικές του με τον νέο δίσκο δηλώσεις, ο Shelton αναφέρει: “Κυριολεκτικά ηχογράφησα το εν λόγω album μου στις ακτές της (λίμνης Texoma), έτσι αποτελεί μία ολοκλήρωση για εμένα το να πάρω όλη την αγάπη αυτού του μέρους, αλλά και την αγάπη μου για την country μουσική.” Συμπληρωματικά, ο Shelton αναφέρει πως η συγκεκριμένη λίμνη αποτελούσε πάντοτε ένα μέρος γεμάτο με εξαιρετικές αναμνήσεις.

Blake Shelton - Turnin' Me On

Back To Top