skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Blink-182 – Misery

Βγάλε τη “Μιζέρια” από τη ζωή σου κι ενεργοποιήσου, όπως ορίζει η φύση σου!

Τίτλος τραγουδιού: “Misery”

Καλλιτέχνης: Blink-182

Μουσική / Στίχοι: Mark Hoppus / Travis Barker / Matt Skiba / John Feldmann

Από το album: “California” (Deluxe Edition)

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 19 Μαΐου 2017

Art-Cover:

Μπορεί, τελικά, η παύση τεσσάρων χρόνων που σημείωσε το συγκρότημα από το 2005 έως το 2009 να ήταν για καλό. Μετά την επανένωσή τους το alternative rock και συνάμα punk συγκρότημα κυκλοφόρησε δύο ολοκληρωμένα albums, που δεν είναι εύκολη υπόθεση, τα οποία φέρουν τους τίτλους “Neighborhoods” και “California”, το 2011 και το 2016 αντίστοιχα. Από τον Ιούλιο, λοιπόν, του 2016, όταν και κυκλοφόρησε η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Blink-182, δεν το έβαλαν κάτω και συνεχίζουν πυρετωδώς την προώθησή του.

“Misery” φέρει ως τίτλο τα νέο τραγούδι του συγκροτήματος, το οποίο μπορείς να το βρεις μονάχα στην Deluxe Edition του album “California”. Για το όταν φτάνει ο άνθρωπος “στον πάτο” και νοιώθει ένα “τίποτα” που τον έχει κερδίσει η κατάθλιψη, τραγουδούν οι Blink-182 μέσα από το “Misery”. Στις 19 Μαΐου θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μέσα από την νέα έκδοση του album, όχι μόνο το εν λόγω τραγούδι, αλλά συνολικά έντεκα νέα τραγούδια και μία acoustic version του “Bored to Death”.

Το δυναμικό, rock κατά τα αλλά single, παρά τους στίχους, που βάσει του περιεχομένου τους θα σε “ρίξουν”, υπογράφουν τα μέλη του συγκροτήματος σε συνεργασία με τον παραγωγό τους, John Feldmann.

Blink-182 – Misery

Back To Top