skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Blondie – My Monster

Ένα χορευτικό rock τραγούδι ανάμεσά μας.

Τίτλος τραγουδιού: “My Monster”

Καλλιτέχνης: Blondie

Μουσική / Στίχοι: David Sitek, Johnny Marr, Sia and Nick Valensi from The Strokes, Charli XCX, Dev Hynes, Debbie Harry, Chris Stein

Από το album“Pollinator”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 5 Μαΐου 2017

Art-Cover:

Εν αναμονή του επερχόμενο κι εντέκατου κατά σειρά album τους, οι Blondie κυκλοφορούν ένα ένα τα μουσικά τους διαμάντια. Ο δίσκος τους “Pollinator” αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στην φυσική του μορφή στις 5 Μαΐου από την δισκογραφική Infectious Records.

Όπως και το πρώτο single που κυκλοφόρησαν από τον ίδιο δίσκο με τίτλο “Fun” μαζί με το video clip του, έτσι και το follow up αυτού, “My Monster”, προσανατολίζεται περισσότερο ρε rock – disco ρυθμούς. Ο πειραματισμός αυτός του δημοφιλούς συγκροτήματος θα μπορούσαμε να πούμε πως τους προσδίδει κάτι το διαφορετικό από αυτό που μας είχαν συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Η μουσική και οι στίχοι του “My Monster” είναι αποκλειστική δουλειά των εξωτερικών συνεργατών του συγκροτήματος David Sitek, Johnny Marr, Sia and Nick Valensi from The Strokes, Charli XCX και Dev Hynes, ενώ το χέρι τους σε αυτά έχουν βάλει και τα μέλη του συγκροτήματος, Debbie Harry και Chris Stein.

Πάμε, λοιπόν, να απολαύσουμε τους Blondie μέσα από το νέο τους δημιούργημα.

Blondie – My Monster

Back To Top