skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Boyzone – I Can Dream

Οι Boyzone επιβεβαιώνουν τα σχέδιά τους να χωριστούν μετά από 25 χρόνια, και κυκλοφορούν ένα νέο single με τα φωνητικά του Stephen Gately.

Τίτλος τραγουδιού“I Can Dream”

Καλλιτέχνης: Boyzone

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: East West Records/Warner Music UK Ltd

Από το LP: “Thank You and Goodnight”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 15 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

To Ιρλανδικό boy-band των Boyzone που μεσουρανούσε στα charts την δεκαετία του 90 με επιτυχίες όπως: “Love Me for a Reason”, “Words”, “No Matter What”, “Father and Son” κ.α., επανέρχεται για μια, τελευταία, φορά στα μουσικά δρώμενα! Οι Keith Duffy, Michael Graham, Ronan Keating και Shane Lynch, έχουν ήδη ηχογραφήσει τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο “Thank You & Goodnight”, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου ενώ παράλληλα πληροφόρησαν το κοινό τους πως ο τίτλος του δεν είναι καθόλου μεταφορικός καθώς έτσι αποφάσισαν να πουν το οριστικό “αντίο” στο συγκρότημα που ανέδειξε τον καθένα τους ξεχωριστά.

Το album είναι γεμάτο εκπλήξεις. Κάποια τραγούδια του έχουν γράψει οι μεγάλοι Βρετανοί ερμηνευτές Sam Smith και Ed Sheeran ενώ υπάρχει κι ένα τραγούδι με τίτλο “I Can Dream” που περιλαμβάνει φωνητικά του εκλιπόντος, πέμπτου μέλους του group, Stephen Gately. Ο Gately, απεβίωσε το 2009, αλλά νωρίτερα είχε ηχογραφήσει μια demo εκδοχή του τραγουδιού για το solo album του το 2002. Τα αγαπημένα του φιλαράκια το επεξεργάστηκαν, πρόσθεσαν τα δικά τους φωνητικά και το προσφέρουν στο κοινό ως το πρώτο επίσημο single του δίσκου, συνοδευόμενο από ένα νοσταλγικό lyric-video, με φωτογραφίες από όλη την επιτυχημένη πορεία του σχήματος!

Παράλληλα οι Boyzone προετοιμάζονται για μια μεγάλη περιοδεία με σκοπό να πουν από κοντά το τελευταίο “αντίο” στους θαυμαστές τους αλλά και να παρουσιάσουν το νέο τους album.

Boyzone - I Can Dream

Back To Top