skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Breaking Benjamin – Psycho

Το νέο τους τραγούδι παρουσίασαν οι Breaking Benjamin με τίτλο “Psycho”!

Τίτλος τραγουδιού“Psycho”

Καλλιτέχνης: Breaking Benjamin

Μουσική / Στίχοι: Aaron Bruch, Benjamin Burnley, Keith Wallen, Shaun Foist

Από το album: “Ember”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 13 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Οι Breaking Benjamin δεν παύουν να ικανοποιούν το κοινό τους και την μουσική βιομηχανία και γεμάτοι ενέργεια συνεχίζουν να παρουσιάζουν τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο τους, “Ember”, η επίσημη κυκλοφορία του οποίου έχει δρομολογηθεί για τις 13 Απριλίου της χρονιάς που διανύουμε μέσω της Hollywood Records. Η παραγωγή του δίσκου, αλλά και των δώδεκα ολοκαίνουριων τραγουδιών που περιλαμβάνονται σε αυτόν φέρουν την υπογραφή του front-man και βασικού τραγουδιστή του συγκροτήματος, Benjamin Burnley.

Από την δική του την πλευρά, ο Rauch σχολίασε πως το συγκρότημα με το νέο του εγχείρημα προσεγγίζει μία περισσότερο ‘άγρια’ εκδοχή του “παίζοντας σοφά, πράγμα που το καθιστά το πιο ‘δύσκολο’ album” τους. Το γεγονός ότι υπάρχουν τρεις κιθαρίστες στο συγκρότημα αυτή τη στιγμή τους προσδίδει ένα πλεονέκτημα μιας και κάνουν πιο πλούσιο τον ήχο τους.

Η επιτυχία του “Ember” είναι σχεδόν αναμενόμενη, καθώς δύο βδομάδες έπειτα από την κυκλοφορία του lead single του album, “Red Cold River”, αυτό κατάφερε να καταλάβει την θέση Νο.5 του αμερικανικού Billboard Hot Rock Songs Chart, αλλά και την θέση Νο.21 του Mainstream Rock Songs chart. Αξίζει να σημειώσουμε πως σύντομα το συγκρότημα αναμένεται να ξεκινήσει την περιοδεία του στην Βόρεια Αμερική έχοντας στο πλευρό τους τους Avenged Sevenfold και Bullet for My Valentine.

Breaking Benjamin – Psycho

Back To Top