skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bruno Mars – That’s What I Like

Bruno Mars… γιατί “έτσι μας αρέσει”!

Τίτλος τραγουδιού: “That’s What I Like”

Καλλιτέχνης: Bruno Mars

Μουσική / Στίχοι: Bruno Mars, Philip Lawrence, Christopher Brody Brown, James Fauntleroy, Johnathan Yip, Ray Romulus, Jeremy Reeves, Ray McCullough II.

Από το LP: “24K Magic”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Iανουαρίου 2017

Art-Cover:

O Bruno Mars δικαιωματικά τείνει να ενταχθεί στο πάνθεον των μεγάλων καλλιτεχνών της δεκαετίας καθώς οι επιτυχίες του διαδέχονται η μία την άλλη, ξεπερνώντας κάθε εμπορική προσδοκία! Μπορεί το τελευταίο του album “24K Magic” να μην έχει καταφέρει να φτάσει τα ποσοστά πωλήσεων -τουλάχιστον όχι ακόμα- που κατάφερε με τα δύο προηγούμενα albums του αλλά ο συμπαθής Χαβανέζος τραγουδιστής δεν το βάζει κάτω.

Αφού λοιπόν κυκλοφόρησε το πρώτο και ομώνυμο με το album του, single, επανέρχεται με τον επόμενο “διάδοχό” του στα απανταχού charts και στοχεύει όπως πάντα στις υψηλότερες θέσεις. Μπορεί το “That’s what I like” να μην είναι το επόμενο “Uptown Funk” αλλά σίγουρα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Στο τραγούδι επικρατεί το R’n’B σε συνδυασμό με retro disco στοιχεία. Την παραγωγή του υπογράφουν -όπως και στο προηγούμενο single του- οι Shampoo Press & Curl with The Stereotypes ενώ οι δημιουργοί του είναι οι Philip Lawrence, Christopher Brody Brown, James Fauntleroy, Johnathan Yip, Ray Romulus, Jeremy Reeves, Ray McCullough II μαζί με τον ίδιο τον Bruno Mars.

Bruno Mars - That's What I Like

Back To Top