skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bullet For My Valentine – Piece Of Me

Οι Bullet For My Valentine μας συστήνουν το “Piece Of Me”!

Τίτλος τραγουδιού“Piece Of Me”

Καλλιτέχνης : Bullet For My Valentine

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το LP: “Gravity”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 29 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Οι Bullet For My Valentine επέστρεψαν πιο σκληροπυρηνικοί από ποτέ και διαρκώς το τελευταίο διάστημα μοιράζονται μαζί μας το νέο τους υλικό, το οποίο ήδη έχει αποσπάσει ποικίλες κριτικές με τις θετικές να υπερισχύουν. Ήδη έχουμε απολαύσει τραγούδια όπως τα “Don’t Need You” και “Over It”, ενώ ήρθε η ώρα για μία ακόμα δημιουργία τους. Το “Piece of Me” προσεγγίζει έναν πιο pop rock με ηλεκτρονικά στοιχεία χαρακτήρα του συγκροτήματος, με τον Matthew Tuck να προσπαθεί να διατηρήσει τον γνώριμο χαρακτήρα του στα φωνητικά.

Το heavy metal συγκρότημα, λοιπόν, από την Ουαλία χτυπάει ξανά τις πόρτες της μουσικής βιομηχανίας κι έχει ήδη μπει στο studio για την ηχογράφηση του νέου του δίσκου. Το επερχόμενο και πολυ-αναμενόμενο album των Bullet For My Valentine θα έχει τίτλο “Gravity” και ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει οριστεί η 29η Ιουνίου της χρονιάς που διανύουμε. Δυόμισι χρόνια μετά το “Venom” (2015), που ήταν από τις ελάχιστες ανεπιτυχείς δουλειές του συγκροτήματος, οι BFMV έρχονται για να «επανορθώσουν».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο drummer Jason Bowld, από τους Pitchshifter και Axewound, κάνει το ντεμπούτο του ως μέλος του συγκροτήματος σε δίσκο του, μιας και τα τελευταία δύο χρόνια τους συνόδευε στις περιοδείες του. Επιπλέον, ακόμα ένα νέο μέλος είναι και ο μπασίστας Jamie Mathias από τους Revoker, ο οποίος τους συντροφεύει από την ολοκλήρωση του δίσκου “Venom” κι έπειτα.

Bullet For My Valentine - Piece Of Me

Back To Top