skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Capital Cities – Venus & River

“Venus & River” έχει τίτλο το νέο τραγούδι των Capital Cities!

Τίτλος τραγουδιού“Venus & River”

Καλλιτέχνης: Capital Cities

Μουσική / Στίχοι: Sam Hollander, Ryan Merchant, Sebu Simonian

Εταιρεία: Capitol Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 13 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Οι διαφημιστικές κι εμπορικές καμπάνιες ήταν ο λόγος που οι Ryan Merchant και Sebu Simonian ενώθηκαν και δημιούργησαν τους Capital Cities. Το synth-pop duo από το Λος Άντζελες από το 2010 έχει στο ενεργητικό του ένα studio album, “In a Tidal Wave of Mystery” (2013), τρία EPs και αρκετά επιτυχημένα singles. Οι δύο καλλιτέχνες εν έτει 2018 είναι ξανά στο προσκήνιο με νέο υλικό ως επακόλουθο της δημιουργίας τους “Vowels” για το soundtrack του FIFA 2017.

Το πιο πρόσφατο τραγούδι που κυκλοφόρησαν, λοιπόν, είχε τίτλο “My Name Is Mars” και αποτέλεσε μία εύρυθμη δημιουργία, με τα σκοτεινά φωνητικά των Merchant και Simonian να κεντρίζουν το ενδιαφέρον και με τις δεύτερες φωνές να δημιουργούν μία επιβλητική ατμόσφαιρα. Αυτή τη φορά, οι Capital Cities κυκλοφόρησαν ακόμα μία εύρυθμη δημιουργία τους, η οποία έχει τον τίτλο “Venus & River”. Τα dream-pop μουσικά στοιχεία συνδυάζονται αρμονικά με τα electro ηχοχρώματα και τα μελωδικά synths.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το εν λόγω τραγούδι δεν περιλαμβάνεται σε κάποια επερχόμενη δουλειά του μουσικού duo, ωστόσο οι ίδιοι έχουν σχέδια για το μέλλον. Εμφανίσεις σε festivals είναι όλα όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμά τους μέχρι τώρα και μέχρι και τον ερχόμενο χειμώνα θα βρίσκονται στον «δρόμο» με σκοπό την προώθηση της πιο πρόσφατης δισκογραφικής δουλειάς τους, “My Name Is Mars”, στο πλαίσιο της περιοδείας τους, Dancing With Strangers Tour.

Capital Cities – Venus & River

Back To Top