skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Cardi B – Press

Η διάσημη rapper, Cardi B επιστρέφει με το νέο της single “Press”!

Τίτλος τραγουδιού: “Press”

Καλλιτέχνης: Cardi B

Μουσική / Στίχοι: Cardi B

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 31 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το smash hit “Bodak Yellow”, φαίνεται ότι η διάσημη rapper, Cardi B είναι παντού. Έχει κυκλοφορήσει ένα σωρό από συμμετοχές της σε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, με πιο πρόσφατη εκείνη στο “Wish Wish” του DJ Khaled, στο οποίο συμμετέχει επίσης ο 21 Savage. Η Cardi B είχε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στα φετινά Grammys και έγινε η πρώτη γυναίκα (σόλο καλλιτέχνης) που απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία “Best Rap Album” για το ντεμπούτο album της “Invasion Of Privacy” του 2018.

Για να μην μακρηγορούμε: Η Cardi είναι σε επαγγελματική έξαρση και όπως όλα δείχνουν δεν την επιβραδύνει τίποτα. Το νέο της τραγούδι με τίτλο “Press”, είναι εδώ και είναι το πρώτο της solo single μετά από το hit του περασμένου φθινοπώρου “Money”. Η ίδια έγραψε τους στίχους και τη μουσική του ενώ την παραγωγή του υπογράφει ο Slade Da Monsta.

Η Cardi είχε διαφημίσει την κυκλοφορία του τραγουδιού μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram από τον Δεκέμβριο με ένα σύντομο clip που έκανε σαφές στο κοινό της πως έρχεται μια ακόμα μεγάλη επιτυχία. Το τραγούδι αναφέρεται στην σκληρή κριτική που ασκούν τα ΜΜΕ στην διάσημη rapper και πως η ζωή ενός καλλιτέχνη γίνεται όλο και πιο δύσκολη από αυτό!

Cardi B - Press

Back To Top