skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Carly Rae Jepsen – Too Much

Απολαύστε ακόμα ένα τραγούδι της Carly Rae Jepsen από τον νέο δίσκο της “Dedicated”!

Τίτλος τραγουδιού: “Too Much”

Καλλιτέχνης: Carly Rae Jepsen

Μουσική / Στίχοι: Carly Rae Jepsen, John Hill, Jordan Palmer, Noonie Bao

Εταιρεία: Schoolboy/Interscope Records

Από το LP: “Dedicated “

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 17 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Έχοντας μπει πλέον στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου album της, με τίτλο “Dedicated”, η Καναδή τραγουδίστρια της pop μουσικής σκηνής, Carly Rae Jepsen, παρουσιάζει στο κοινό ακόμα μία δημιουργία της. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Too Much”. Πρόκειται για ένα dance-pop anthem, τη μουσική και τους στίχους του οποίου συνυπογράφουν οι John Hill, Jordan Palmer και Noonie Bao, σε συνεργασία με την ίδια την ερμηνεύτρια.

Ο δίσκος “Dedicated” κυκλοφορεί τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία δισκογραφική δουλειά της Jepsen, η οποία έχει τίτλο “E•MO•TION”. Το album αυτό κατάφερε βάσει των πωλήσεων και των streams του να αναδειχθεί ‘χρυσό’. Στις 17 Μαΐου, λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε δεκατρία νέα τραγούδια της νεαρής τραγουδίστριας, εκ των οποίων έχουμε ήδη ακούσει τα singles “Party for One”, Now That I Found You / No Drug Like Me και Julien. Από τις 19 Απριλίου ο δίσκος είναι διαθέσιμος μέσω των ψηφιακών καταστημάτων και πλατφορμών για να τον προ-παραγγείλεις.

Πέραν αυτών και με σκοπό την προώθηση του “Dedicated”, η Carly Rae Jepsen αναμένεται να ξεκινήσει την παγκόσμιο περιοδεία της τον Ιούνιο της χρονιάς που διανύουμε.

Carly Rae Jepsen - Too Much

Back To Top