skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Cassie – Don’t Play It Safe

Η Cassie κυκλοφόρησε ένα ακόμη καινούριο τραγούδι, με τίτλο “Don’t Play It Safe”, σε παραγωγή του Kaytranada.

Τίτλος τραγουδιού: “Don’t Play It Safe”

Καλλιτέχνης: Cassie

Μουσική / Στίχοι: Kaytranada & Cassie

Από το album: T.B.A

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 22 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η Αμερικανίδα, R&B τραγουδίστρια, Casandra Elizabeth Ventura, γνωστή ως Cassie, κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο “Don’t Play It Safe”. Έχουν περάσει 4 χρόνια από την κυκλοφορία του mixtape της, “RockaByeBaby” και τον περασμένο Αύγουστο η τραγουδίστρια έκανε το comeback της με το τραγούδι “Love A Loser”, μια συνεργασία με τον Αμερικανό ράπερ και παραγωγό G-Εazy. Το “Don’t Play It Safe”, ακολουθεί αυτή την συνεργασία, ενώ η παραγωγή του ανήκει στον DJ και παραγωγό, Kaytranada.

Η Cassie, έχει δηλώσει ότι βρίσκεται στο στούντιο μαζί με τους Khalid, Jeremith και Kaytranada, για την δημιουργία του δεύτερου album της καριέρας της, follow-up του επιτυχημένου, ντεμπούτο album της, με την επονομασία “Cassie”, του 2006. To “Don’t Play It Safe” μας δίνει μια πρώτη γεύση από την συνεργασία του Kaytranada και της Cassie, καθώς πρόκειται για ένα από τα τέσσερα τραγούδια, στα οποία ο Καναδέζος παραγωγός έχει βάλει το χέρι του.

Είναι ένα mid-tempo, R&B τραγούδι που συνδυάζει ιδανικά τα φωνητικά της Cassie με τον σήμα κατατεθέν ήχο του Kaytranada. H Cassie, τραγουδάει για το ότι στον έρωτα πρέπει να βγαίνουμε από τη ζώνη ασφαλείας μας, να διεκδικούμε και να ρισκάρουμε: “Don’t wanna wait for,wait for/ All these rules and confirmations/ If you want it, gotta take it”.

Cassie – Don’t Play It Safe

Back To Top