skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Catherine Zeta-Jones – Noah

Ένα παιδικό νανούρισμα ήρθε από την Catherine-Zeta Jones ορμώμενο του “Noah’s Ark Appeal”, με τίτλο “Noah”!

Τίτλος τραγουδιού“Noah”

Καλλιτέχνης: Catherine Zeta-Jones

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το LP: “Hopes & Dreams: The Lullaby Project”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 20 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Το “Lullaby Project” συνδυάζει εγκυμονούσες γυναίκες και νέες μητέρες με επαγγελματίες καλλιτέχνες για να γράψουν και να τραγουδήσουν προσωπικά νανουρίσματα για τα μωρά τους, υποστηρίζοντας την μητρική υγεία, βοηθώντας την εξέλιξη του παιδιού κι ενδυναμώνοντας τον σύνδεσμο μεταξύ του γονέα και του παιδιού. Στην Νέα Υόρκη, το project έφτασε σε μητέρες σε νοσοκομεία, καταφύγια αστέγων, σχολεία και στο Rikers Island Correctional Facility.

Στις 20 Απριλίου, η Decca Gold κυκλοφόρησε έναν δίσκο με νανουρίσματα που γράφτηκαν από τους συντελεστές του Lullaby Project, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται οι Fiona Apple, the Brentano String Quartet, Lawrence Brownlee, Rosanne Cash, Joyce DiDonato, Janice Freeman, Rhiannon Giddens, Angélique Kidjo, Patti LuPone, Natalie Merchant, Dianne Reeves, Gilberto Santa Rosa, Pretty Yende και Catherine Zeta-Jones. Η παραγωγή του δίσκου αφορά τη συνεργασία των Glen Roven, Ira Yuspeh και Mitch Yuspeh.

“Hopes & Dreams”, λοιπόν, έχει τίτλο το μουσικό εγχείρημα του “Lullaby Project” και μέσα

από αυτό μπορούμε να απολαύσουμε την Catherine Zeta-Jones να ερμηνεύει το “Noah”, ένα τραγούδι εμπνευσμένο από το “Noah’s Ark Appeal”, το οποίο υποστηρίζει το Παιδικό Νοσοκομείο της Ουαλίας. Η Zeta-Jones ξετυλίγει όλο της το ταλέντο για μία μελωδική δημιουργία για μεγάλες συγκινήσεις, ενώ αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός πως στις 23 Ιουλίου του 2010, η ίδια και ο σύζυγός της Michael Douglas επισκέφθηκαν τον χώρο για να γιορτάσουν τα δέκα χρόνια ύπαρξής του.

Catherine Zeta-Jones – Noah

Back To Top