skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Causes – Fall From Glory

Γνωρίστε τους Causes μέσα από το νέο τους single “Fall From Glory”!

Τίτλος τραγουδιού“Fall From Glory”

Καλλιτέχνης: Causes

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album: 10 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Rupert Blackman μετακόμισε από το Λονδίνο στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας το 2008, και λίγο καιρό αργότερα κυκλοφόρησε ένα solo album με τίτλο “Play It Again” για την Sam Records, πριν σχηματίσει το συγκρότημα Causes το 2013. Μαζί με τους συναδέλφους του Jan Schröder, Simon Boeing-Messing και Robert Pronk, ο Blackman θέλησε να δουλέψει για να δημιουργήσει ατελείωτα, ατμοσφαιρικά indie pop τραγούδια με τον παραγωγό Ian Gimble (Mumford & Sons, Daughter). Κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους single, “Teach Me How to Dance”, στα τέλη του 2014, με το πλήρες album τους να ακολουθεί στις αρχές του 2015.

Πριν από λίγο καιρό το νεοσύστατο αυτό συγκρότημα μας παρουσίασε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι υπό τον τίτλο “Fall From Glory” το οποίο δεν διευκρινίζεται αν προλογίζει την δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά ή αν πρόκειται για κάποια ανεξάρτητη δημιουργία.

Πρόκειται για μια ευαίσθητη μπαλάντα που είναι βασισμένη στους ήχους του πιάνου, της ηλεκτρικής κιθάρας και των τυμπάνων που γίνονται το ιδανικό μουσικό χαλί, για τον τραγουδιστή να παρουσιάσει τις φωνητικές του δυνατότητες! Αρκετά “κολλητικό” με γερές pop βάσεις, το “Fall From Glory” θα μπορούσε να γίνει το “εισιτήριο” τους για τα παγκόσμια charts και να ανταγωνιστεί άλλα μεγάλα σχήματα του είδους, όπως Maroon 5 και OneRepublic.

Causes - Fall From Glory

Back To Top