skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Cheat Codes – Balenciaga

Οι Cheat Codes επέστρεψαν με νέο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“Balenciaga”

Καλλιτέχνης: Cheat Codes

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 4 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Οι μουσικοί παραγωγοί από την Καλιφόρνια των Η.Π.Α., Cheat Codes, έχουν αποδείξει και ‘με το παραπάνω’ πως είναι το νέο “big-thing” της EDM μουσικής σκηνής. Από το 2014 έχουν καταφέρει να πάρουν το κοινό με το μέρος τους, ενώ δεν σταματούν να δημιουργούν συνεχώς νέο υλικό. Η αρχή της μεγάλης αναγνώρισης έγινε το 2016, με το hit single τους “Sex” κι έκτοτε η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη, ενώ δεν περνούν απαρατήρητες και οι συνεργασίες που συνάπτουν με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Οι Trevor Dahl, KEVI και Matthew Russell είναι ξανά εδώ από τα μέσα Οκτωβρίου, όταν μας παρουσίασαν το εύρυθμο, “Feels Great”. Πρόκειται για μία συνεργασία του EDM trio με τον Αμερικανό rapper, Fetty Wap και τον Αμερικανό τραγουδιστή CVBZ. Τώρα, οι Cheat Codes μοιράζονται μαζί μας το ολοκαίνουριο “Balenciaga”, που αποτελεί μία εύρυθμη, EDM δημιουργία, με tropical ηχοχρώματα, αλλά και synths που είναι το σημείο κατατεθέν των Cheat Codes.

Η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαΐου, ενώ όπως δήλωσαν και οι ίδιοι αποτελεί το δεύτερο σε σειρά single τους που θα συμπεριληφθεί στο EP τους, “Level 1”. Αξιοσημείωτο είναι και το artwork του τραγουδιού, στο οποίο παρακολουθούμε τους τρεις καλλιτέχνες στην παιδικοί τους ηλικία, πιο χαριτωμένους από ποτέ.

Cheat Codes – Balenciaga

Back To Top